Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude poriadne štýlová séria! Netflix ukázal prvé fotky zo svojho parížskeho hitu

Fanúšikovia sa znova majú na čo tešiť! Produkcia komediálneho hitu Emily in Paris opäť potešila a stihla nakrútiť tretiu sériu včas.

10.10.2022 06:00
emily in paris, Foto:
Prvý záber z tretej série Emily in Paris.
debata
TOP TV programy september 2022 Čítajte aj Televízny september: Markíza a Joj zaradili plný plyn, RTVS šla na voľnobeh

Netflix stanovil jej premiéru na 21. decembra. Opakuje sa tak scenár z minulého roka, keď novú dávku častí dostali diváci pod stromček. A to nie je všetko! Už po konci druhej série bolo oznámené, že Emily in Paris dostáva rovno aj štvrtú sériu. Romantický seriál sa teší veľkej priazni divákov a stále si drží vysokú sledovanosť, dá sa teda predpokladať, že Emily bude brázdiť ulice Paríža aj po štvrtej sérii.

walking dead, Čítajte aj Október na Disney+: Nové časti seriálových hitov, ale aj príprava na strašidelný Halloween

Aby čakanie nebolo príliš dlhé, okrem stanového dátumu premiéry, sú vonku už aj prvé fotografie z pripravovanej tretej série. „Prekvapujúco“ sú z Paríža, hoci dvojka končila otvoreným koncom, keď sa hlavná hrdina musela rozhodnúť, akým smerom sa jej život bude uberať. Buď zostane v Paríži alebo sa vráti späť do USA. Všetkým asi bolo jasné, aká bude jej voľba… Emily je stále v Paríži, kde si plnými dúškami užíva dobre rozbehnutú kariéru, módu, gastronómiu a komplikácie v láske.

Takto vyzerá tretia séria hitu Emily in Paris Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Prvý záber z tretej série Emily in Paris.

Prvá séria minulý rok na jeseň sa stala nečakaným megahitom, ktorý si zamilovali milióny divákov. Za prvý mesiac si Emily in Paris pozrelo neuveriteľných 58 miliónov domácností, ktoré si predplácajú Netflix. Seriál sa stal najsledovanejšou komédiou streamovacieho gigantu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Emily in Paris #televízna sezóna 2022/2023