Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Október na Disney+: Nové časti seriálových hitov, ale aj príprava na strašidelný Halloween

Obľúbená streamovacia služba Disney+ ponúkne počas októbra viacero lákavých titulov, ktoré stoja za pozornosť.

07.10.2022 06:00
walking dead, Foto:
Od októbra čaká fanúšikov The Walking Dead posledných osem častí série.
debata

Na začiatku mesiaca vám prinesie všetky časti seriálu Medveď s Jeremym Allen Whiteom v hlavnej úlohe. Drámu z kuchynského prostredia zasadenú v Chicagu ocenili americkí diváci aj kritici, keďže patrí k tým, o ktorých sa bude rozprávať celú jeseň. Na obrazovky sa s poslednou sériou vracia aj seriál Walking Dead, chýbať nebude ani nová kriminálna dráma natočená podľa skutočnej udalosti Candy s Jessicou Biel v hlavnej úlohe. Okrem toho budú predplatiteľov zabávať aj nové časti seriálov Andor, Starý chlap, The Kardashians, She-Hulk: Neuveriteľná právnička a mnohé ďalšie.

Október je tiež znamením, že sa blíži Halloween. Streamovacia služba Disney+ bude pri tejto príležitosti nabitá mrazivými novinkami, aby divákom uľahčila toto strašidelné obdobie – od obľúbených filmov ako Hókus Pókus a Muppeti Haunted Mansion: Strašidelný dom, cez klasiky ako Buffy, premožiteľka upírov, až po horory, z ktorých vstávajú vlasy dupkom ako Temný dom alebo Hory majú oči. Disney+ prináša aj ďalšie novinky ako halloweensky špeciál Štúdio Marvel uvádza: Vlkolak – Nočný lovec, Grimcutty alebo tretiu sériu seriálu Čo robíme v temnotách.

1. The Walking Dead

Legendárna zombie dráma smeruje do absolútneho finále. Od 3. októbra sa spustí vysielanie poslednej osmičky epizód, ktoré uzavrú 11 rokov trvajúci príbeh. Všetky skupiny sa neustále dostávajú do nekontrolovateľných situácií a hrozby naďalej číhajú za každým rohom. Tlak sa zvyšuje a smeruje ku dňu zúčtovania pre všetkých, živých aj mŕtvych. Spoja sa ich samostatné cesty do jednej alebo ich, naopak, navždy rozdelia? Boj o budúcnosť naďalej zhoršuje zlovestná populácia chodcov. Nie všetci prežijú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Marvel #Disney+ #jeseň 2022