Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácka Výnimočná Nikol už nie je výnimočná: Stala sa ďalšou obeťou Jojky

Po takmer mesiaci vo vysielaní je jasné, čo si diváci vybrali sledovať v rámci štvrtkového vysielacieho času.

29.09.2022 06:00
nemocnica, Foto:
Jojkárska Nemocnica rozšírila zoznam seriálov a šou, ktoré porazila.
debata
trojka, Čítajte aj Zásadné škrty v RTVS. Trojka definitívne končí, otázne sú osudy týchto relácií a moderátoriek

Navrch má opäť jojkárska Nemocnica. Tá síce mala ťažší rozbeh aktuálnej sezóny, keď sa výrazne vzdialila jej štandardnej 500-tisícovej sledovanosti, no s pokračujúcou jeseňou, kratšími dňami a horším počasím je badať, že diváci sa postupne vracajú do obývačiek, čo začiatkom septembra neplatilo. Lekárska dráma postupne výraznejšie naberá divákov na úkor konkurencie. Minulú sezónu Nemocnica poriadne potrápila Markízu, pričom jej zničila viacero seriálov a šou. Túto jeseň prvou obeťou sa stáva Výnimočná Nikol.

príbeh služobníčky, Čítajte aj Je rozhodnuté! Nemilosrdne krutý svetový seriálový hit má pred sebou posledné série

Markizácka netradičná komediálna kriminálka je z týždeň na týždeň slabšia voči Nemocnici. Minulý štvrtok dokonca sa prepadla na svoje minimá a v celkovom publiku sa prepadla pod psychologickú 300-tisícovú hranicu. V cieľovke 12 – 54 štvrtá epizóda Výnimočnej Nikol si dokázala vybojovať iba 5,8% sledovanosť s trhovým podielom 18,7%. Pri obrazovkách sedelo len 282-tisíc divákov.

Seriály Čítajte aj Jesenná sezóna sa naplno rozbieha. Seriály zatiaľ nemajú takú sledovanosť ako na jar

Priepasť v celkovom publiku medzi Markízou a Jojkou sa výrazne zväčšuje. Nemocnica v tejto cieľovke mala o viac ako 150-tisíc divákov viac. Ďalšie príbeh z Nemocnice minulý štvrtok sledovalo 438-tisíc divákov.

V skvelých číslach sledovanosti pokračuje aj kuchárska denná reality šou Bez servítky. V stredu minulý týždeň dosiahla sledovanosť 6,3% a podiel 22,7%. Minulú stredu zaznamenala od začiatku novej sezóny rekordnú 6,9% sledovanosť a 25,7% podiel v cieľovej skupine 12+. Rekordy padali aj v cieľovej skupine 12 – 54 (sledovanosť 5,1%, podiel 29,3%).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #seriál Nemocnica #seriál Výnimočná Nikol