Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ohromujúci úspech! Stačila iba jedna odvysielaná epizóda a je rozhodnuté o budúcnosti

Nová Hra o tróny žne úspechy každým dňom. Televízia HBO len päť dní po prvej časti Rodu draka prichádza so správou, že druhá séria je istá!

28.08.2022 06:00
rod draka, Foto:
Záber z prvej epizódy Rodu draka.
debata
rod draka, Čítajte aj Seriálové šialenstvo sa začína! Aká je nová Hra o tróny? Spanilá a dokonalá jazda

Rod draka debutoval v pondelok 22. augusta a zaznamenal najväčšiu sledovanosť v histórii HBO. Prvú časť teraz videlo viac ako 20 miliónov divákov na lineárnych platformách, On Demand a HBO Max v USA, a to na základe kombinácie údajov spoločnosti Nielsen.

talent, Čítajte aj Šou, ktorá mení životy, sa vracia! Pozrite si unikátnu upútavku jubilejného Talentu

Rod draka bol uvedený na HBO Max na Slovensku a v Čechách s historicky najväčšou sledovanosťou pri všetkých nových seriáloch alebo filmoch uvádzaných na streamovacej platforme HBO. Počas prvých 48 hodín po uvedení zaznamenala prvá časť seriálu Rod draka najviac odsledovaných hodín zo všetkých nových titulov, vrátane filmu The Batman, ktorý mal na HBO Max premiéru tento rok na jar.

Rod draka sa odohráva 200 rokov pred udalosťami seriálu Hra o tróny, rozpráva príbeh rodu Targaryenovcov na motívy knihy Georgea R. R. Martina „Oheň a krv“.

dobrý doktor, Čítajte aj Veľká úľava a skvelá sezóna! Dobrý doktor dokázal, že nepatrí do starého železa

Francesca Orsi, Executive Vice President, HBO Programming, hovorí: „Sme nesmierne hrdí na to, čo celý tím Rodu draka dokázal v prvej sérii. Naši fenomenálni herci a štáb sa zhostili obrovskej výzvy, predčili všetky očakávania a priniesli seriál, ktorý sa už zaradil medzi tie, ktoré musíte vidieť. Obrovská vďaka patrí Georgeovi, Ryanovi a Miguelovi za to, že nás na tejto ceste viedli. Veľmi sa tešíme, keď budeme pokračovať v natáčaní epickej ságy rodu Targaryenovcov v druhej sérii.“

Nová Hra o tróny sa začala! Takto vyzerá prvá časť Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Záber z prvej epizódy Rodu draka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #seriál Hra o tróny #HBO Max #seriál Rod Draka #televízna sezóna 2022/2023