Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nečakaná stopka pre Penny?! Jej nový seriál nemusí dostať pokračovanie

Herečka Kaley Cuoco nemá dobrú správu pre fanúšikov jej nového seriálu Letuška (The Flight Attendant).

09.06.2022 07:00
kaley cuoco, letuška, the flight attendant, Foto:
Tretia séria Letušky rozhodne nie je istá, aj napriek úspechu seriálu.
debata
disney, disney+, disney plus, Čítajte aj Už len chvíľku! Streamovací gigant je takmer na Slovensku, toto všetko ponúkne

Druhá osemdielna séria uzavrela svoje putovanie len koncom mája na HBO Max a fanúšikovia v tom majú jasno. Tretia séria musí vzniknúť! Opačný názor má jeho hlavná predstaviteľka – Kaley Cuoco. Podľa jej slov tretia séria nie je na programe dňa. „Čo sa týka mňa, tak lietadlo pristálo,“ povedala v prenesenom význame na margo vzniku potenciálneho nakrúcania nových častí.

stranger things, Čítajte aj Seriálový svet je hore nohami! Netflix s týmto hitom zbúral všetky rekordy sledovanosti

Seriál Letuška vznikol na základe knižnej predlohy, ktorá sa vyčerpala v rámci jednotky. Nedávno dovysielaná dvojka mala pred sebou ťažkú úlohu, vytvoriť príbeh, ktorý by sa kvalitatívne vyrovnal a nadviazal na úspech prvej série. Tvorcom sa to podarilo, aj preto druhá séria vznikala tak dlho a medzera medzi sériami sa predĺžila až na 20 mesiacov, samozrejme, do produkcie v počiatočných fázach zasiahla aj pandémia. Omnoho viac práce mali producenti s kreovaním príbehu.

Fínsko MS2022 Hokej štvrťfinále Fínsko Slovensko Čítajte aj Májové obrazovky ovládol hokej. Ktoré programy mu dokázali konkurovať a ktoré prepadli?

Ak by HBO Max chcelo tretiu sériu, tvorcovia by naozaj museli vytvoriť čosi výnimočné, aby mohli naťahovať dej a zápletky z predchádzajúcich 16 nakrútených častí. „Urobili sme dve série a pravdepodobne by sme mali skončiť,“ uzavrela Cuoco.

Avšak je tu nádej! Streamovacia platforma sa oficiálne nevyjadrila, či si objedná aj tretiu sériu. Ak by sa tak stalo, tak hlavná predstaviteľka a producentka v jednom vidí možnosť, že by príbeh pokračoval. Pod jednou podmienkou. Seriál by musel dostať dlhšiu pauzu, aby si všetci mohli vydýchnuť a bez nátlaku vymyslieť novú pointu potenciálnej tretej série.

365 dni ten den Čítajte aj Lacná poľská erotika na Netflixe: Pokračovanie 365 dní potopili kritici, ale aj diváci

Herečka Kaley Cuoco je od skončenia Teórie veľkého tresku v jednom kole. Okrem dvoch sezón Letušky prepožičala svoj hlas kreslenej Harley Quinn, popritom nakrútila viacero filmov, ale minisérií, ktoré sa postupne dostanú k divákom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #letuška #HBO Max #seriál The Flight Attendant