Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nahradí Hru o tróny? Tento seriál na jeseň môže poriadne zamiešať kartami!

Tohtoročná jeseň bude mimoriadne silná! Do vysielania sa hrnú veľkorozpočtové seriálové tituly. Do boja o diváka vstúpi aj koncern Disney.

03.08.2022 06:00
willow, Foto:
Nový seriál Willow bude mať premiéru 30. novembra na Disney+.
debata
hbo max, hbo, Čítajte aj Šok pre divákov HBO: Pripravte sa na veľké škrty na streamovacej platforme

Už koncom augusta sa nedočkavým fanúšikom predstaví nová Hra o tróny s podtitulom Rod draka, novinka bude dostupná na HBO Max. Začiatkom septembra svetla sveta uzrie najdrahší seriál súčasnosti – Pán Prsteňov: Prstene moci z dielne Amazon Prime Video. Disney nezostane bokom, už v novembri predstaví ambicióznu novinku s jednoduchým názvom Willow. Tá predstaví ďalšiu variáciu fantasy sveta plného kúziel, mágie a nadprirodzených bytostí. A opäť bude bojovať dobro proti zlu.

Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte aj Nová marvelovka je zbesilá jazda: Thor srší humorom, iróniou. Stačí to na pobavenie?

Willom je voľným pokračovaním rovnomenného filmu z roku 1988, hlavnú úlohu si zopakuje herec Warwick Davis. O čom bude nový seriál? Trpaslík Willow jedného dňa nájde v košíku malé dieťa, ktoré vychováva. Ako roky plynú, mení sa aj svet a postupne sa ukáže, že dievčatko nie je obyčajné dieťa. Podľa proroctva to má byť práve ona, ktorá ukončí krutovládu zlej čarodejnice a stane kráľovnou. Tá medzičasom rozpútala veľké pátranie do vyvolenom dieťati.

Martin Pyco Rausch Čítajte aj MrPYCO: Robím všetko preto, aby ste na mojom profile dostali na niečo chuť

Willow nemá inú možnosť, len dať dokopy pár magických jednotlivcov a spolu s dievčaťom utiecť a pokúsiť sa naplniť proroctvo. Za výrobou seriálu stojí Lucasfilm, čo je pomerne zaujímavé. Doteraz toto štúdio sa špecializovalo na výrobu Star Wars filmov a seriálov. Willow je prvou lastovičkou z iného žánru.

Pozrite si teaser trailer k novému seriálu, ktorý bude dostupný na Disney+ aj v našich končinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Disney+ #seriál Willow