Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je sledovaný miliónmi, aj napriek tomu v ohrození! Tento seriál to mal poriadne nahnuté

Akčný seriál nakoniec pokračuje!

13.06.2022 06:00
911, Foto:
Obľúbený akčný hit 911 napokon dostal aj šiestu sériu.
debata
na love, Čítajte aj Bude to dostatočná náhrada za Oteckov? Markíza spúšťa úplne novú zábavnú šou

Dobre tento seriál poznajú aj slovenskí diváci! Akčný seriál 911 má za sebou vysielanie piatej série, ktorá bola na vrchole sledovanosti, no rozhodnutie o pokračovaní nakrúcania nebolo vôbec jednoznačné.

Seriál 911 si zamilovali aj Slováci! Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Piata séria seriálu 911 odštartovala nevídaným...

Televízia FOX zas a znova sa ukázala ako nevyspytateľný vysielateľ a do poslednej chvíle rokovala so štúdiom a výhodnejším podmienkach. Pritom tak ohrozila svoj najväčší seriál za ostatné roky. Piata séria dosahovala, klasicky, nadpriemerné výsledky. Nové časti sledovalo v priemere viac ako 8 miliónov divákov s ratingom 1,4. K tomu sa nezapočítavajú výsledky zo streamovacích platforiem, ktoré konečné čísla značne zvyšujú.

lego masters, Čítajte aj Markíza s najväčším prepadákom tejto sezóny: Málokto by čakal, že to bude veľká šou

Podobne na tom bol aj seriál Doktori (The Resident), spolu s 911 boli dva seriálové tituly, ktoré do poslednej chvíle nevedeli, či sa budú nakrúcať nové časti. Paradoxne oba patria medzi najsledovanejšie tituly. No po koronakríze sa šetriť rozhodli aj televízie a sú ochotné riskovať a ohroziť svoje top hity. Aj v prípade 911 sa nevedelo, či záver piatej série bude koniec celého seriálu. Nikto nečakal koniec, nebol na to dôvod.

Správa o ďalšom nakrúcaní prišla tesne po odvysielaní finále najnovšej série. Televízia sa dohodla so štúdiom na nových podmienkach a minimálne šiesta séria je istá. Novej série sa dočká aj spin-off 911: Lone Star (911: Texas).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál 9-1-1