Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to dostatočná náhrada za Oteckov? Markíza spúšťa úplne novú zábavnú šou

V pondelok o 18:00 sa na Markíze predstaví úplne nová šou Na love, ktorá spríjemní divákom letné podvečery. O čom vlastne bude?

13.06.2022 06:00
na love, Foto:
Pripravte sa na novú šou! Markíza v podvečer predstaví Na love.
debata

Hry sa zakaždým zúčastňujú štyria súťažiaci, ktorí sa spoznajú až pri natáčaní. Tí hrajú v tíme a snažia sa vyhrať peniaze pomocou správnych odpovedí na všeobecné vedomostné otázky. Ich protihráčom, ktorý sa ich snaží zastaviť, je „Lovec“.

911, Čítajte aj Je sledovaný miliónmi, aj napriek tomu v ohrození! Tento seriál to mal poriadne nahnuté

Súťaž je rozdelená na dve časti. V prvej každý súťažiaci vyzýva „Lovca“ sám za seba. Aby mohol „Lovca“ vyzvať, musí si najprv nazhromaždiť na svojom súťažnom konte peniaze, ktoré získa správnymi odpoveďami na otázky kladené moderátorom. Potom do hry vstupuje „Lovec“, ktorý sa pokúša zabrániť súťažiacemu v tom, aby si peniaze zo súťažného konta mohol preniesť do tímovej banky.

Takto vyzerá nová šou na Markíze! Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Záber z markizáckej šou Na love.
JURASSIC WORLD DOMINION, Čítajte aj Toto rozhodne nie je dinosaurie šialenstvo! Jurský svet sa, našťastie, končí...

Vo finálovej štvanici potom súťažiaci bojujú o celkovú sumu, ktorú si v prípade úspechu a porážky „Lovca“ medzi sebou rozdelia rovným dielom. Zatiaľ čo v prvej časti ide výlučne o znalosti súťažiacich, vo finále rozhoduje o úspechu či neúspechu celej skupiny viac „Lovec“ a jeho znalosti, vďaka ktorým môže súťažiacich definitívne pripraviť o nahraté peniaze.

Judita Gembická Čítajte rozhovor Trojka si vie získať mladšieho diváka. Nie je len pre seniorov, hovorí jej šéfka Judita Gembická

Na love vychádza z licencie obľúbeného, pôvodne britského formátu The Chase, ktorý od roku 2009 vysiela tamojšia televízia ITV. Adaptovali ho televízie po celom svete, okrem iného v Nemecku, Chorvátsku, Fínsku, USA, Austrálii, Srbsku, Španielsku, či Izraeli a v auguste 2021 s veľkým úspechom odštartoval v susednom Česku na obrazovkách TV Nova.

„Máme veľkú radosť, že sa formát The Chase, ktorý v súčasnosti patrí medzi najobľúbenejšie kvízové šou na svete, objaví na Slovensku práve na obrazovkách TV Markíza. Kvíz šou Na love prináša kombináciu hravej zábavy, vedomostí a veľkého napätia,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

stranger things, Čítajte aj Seriálový svet je hore nohami! Netflix s týmto hitom zbúral všetky rekordy sledovanosti

Z moderátorskej príležitosti sa teší Viktor Vincze, ktorého si diváci mimo jeho domovského spravodajstva obľúbili aj ako sprievodcu veľkolepou tanečnou šou Let’s Dance. „Som vďačný za dôveru, ktorú do mňa Markíza opäť vložila. Táto šou je svojou podstatou tak napínavá, že aj mňa ako moderátora vtiahol jej základný kontrast – buď fascinácia neuveriteľnými vedomosťami „Lovcov“ alebo radosť so súťažiacimi, ktorým sa podarí „megamozgy“ poraziť. Veľmi sa teším na ďalšiu televíznu skúsenosť, pri ktorej si nejeden divák určite povie – „ja by som toho „Lovca“ porazil“. Tak sa prihláste!“ vyzýva Viktor všetkých potenciálnych súťažiacich.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Na love