Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prekliaty seriál o tajomstvách mimozemšťanov! Divákov čaká nemilé prekvapenie

Ani nová verzia seriálu Roswell nedokázala nakrútiť väčší počet sezón.

12.07.2022 06:00
Roswell, New Mexico, Foto:
Štvrtá séria Roswellu je pre tento seriál posledná.
debata
the vampire diaries, upírske denníky, Čítajte aj Seriálový júl na HBO Max: Nové časti top hitu a návrat kultového krvavého seriálu!

Seriál Roswell: New Mexico sa končí a to v čase, keď sa začala vysielať jeho štvrtá séria, ktorá je dostupná aj na Slovensku prostredníctvom HBO Max. Televízia The CW, ktorá seriál produkuje sa rozhodla nepokračovať v produkcii v prípade ďalších sezón. Roswell sa tak zaradil k seriálom ako Dynastia, Čarodejnice, Legacies alebo 4400, ktoré stanica hromadne zrušila. Útechou pre fanúšikov môže byť fakt, že nová verzia prekonala aj pôvodnú verziu. Tá sa končila už po troch sériách.

Je veľká šanca, že Roswell: New Mexico sa dočká uzatvoreného konca, pretože tvorcovia boli upozornení, že sú v ohrození a s najväčšou pravdepodobnosťou sa ďalšieho roku vysielania nedočkajú.

hbo max, hbo, Čítajte aj Šok pre divákov HBO: Pripravte sa na veľké škrty na streamovacej platforme

Nová verzia kultového seriálu sa príliš nelíšila od tej pôvodného. Opäť tu je trojica mimozemšťanov v zložení Max (Nathan Parsons), Isobel (Lily Cowles) a Michael (Michael Vlamis), ktorí sa snažia zapadnúť do totálneho zapadákova. Max je ten správny, Isobel a Michael sú nejednoznační. Bojujú za seba, avšak majú pred sebou mnohé tajomstvá a činy, ktoré časom vyplávajú na povrch a to len prehĺbi priepasť medzi mimozemskými súrodencami. Do Roswellu sa po rokoch vracia Liz (Jeanine Mason), dávna Maxova láska. Opäť začne pátrať po záhadnej smrti jej drogovo závislej sestry a dostane sa na stopu aj pravej identity Maxa a jeho rodiny. Spočiatku sa rozohrá ten klasický príbeh lásky medzi Liz a Maxom, následne tvorcovia – celkom prekvapujúco a atraktívne – menia kurz.

TV jún Čítajte aj Markíze záver jarnej sezóny nevyšiel, Jojka odštartovala seriálové leto

Roswell je klasická oddychovka, v ktorej divák nenájde hlboké myšlienky. Avšak dobre sa pozerá, epizódy majú spád, príbeh až na pár rušivých skutočností vôbec nenudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roswell: New Mexico