Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový júl na HBO Max: Nové časti top hitu a návrat kultového krvavého seriálu!

Letné prázdniny sa naplno rozbehli a streamovacia platforma HBO Max má pre svojich divákov pripravených niekoľko seriálových chuťoviek. Necháte sa zlákať?

12.07.2022 06:00
the vampire diaries, upírske denníky, Foto:
Upírske denníky sú konečne na HBO Max!
debata

1. Westworld IV.

Populárny seriál, ktorý vo svojich troch doterajších sériách získal sedem cien Emmy a nominácie hneď na štyri Zlaté glóbusy, sa nechal inšpirovať rovnomenným filmom z roku 1973, ktorý napísal a natočil Michael Crichton. Táto temná odysea nás zavedie do počiatku umelého vedomia a evolúcie hriechu. Westworld nám predstavuje svet, v ktorom je možné splniť každú ľudskú túžbu, či už ušľachtilú, alebo zvrhlú.

Seriál očami realistických robotických bytostí odhaľuje samotnú podstatu ľudskosti a skúma hranice exotického sveta zasadeného do priesečníka blízkej budúcnosti a minulosti, s ktorou sa dá voľne manipulovať. V starostlivo navrhnutom a rafinovane skonštruovanom parku sa návštevníkom otvára jedinečný svet, kde sa každý môže stať tým, kým odjakživa túžil byť. Žiadne pravidlá, žiadne zákony, žiadne právne postihy. Svet bez hraníc. Každý pondelok sa môžete tešiť na novú epizódu!

talent, Čítajte aj Jojka sa vo veľkom chystá na jeseň: Toto sú prvé informácie o novej sérii Talentu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Westworld #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #HBO Max #Superman & Lois #leto 2022