Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Dajte tomuto seriálu čas a úplne vás pohltí! Začiatok sa javí ako nuda, no potom to príde...

Verdikt

Tento seriál je skúškou trpezlivosti, pretože z neho nesála, že ide o prvoplánový áčkový hit. Je však mimoriadne pohlcujúci a s pribúdajúcimi epizódami sa nebudete vedieť odtrhnúť a budete chcieť vedieť, kam sa jednotlivé postavy posunuli v ich príbehoch. Mimozemšťania a dopady invázie sú dôležitou súčasťou, no sú na druhej koľaji, čo je originálne a zaujímavé riešenie. Invázia sa vymyká všetkému, čo doteraz bolo v tomto žánri predstavené.

Netflix Čítajte aj Netflix koná raketovo rýchlo! Lacnejšie predplatné spojené s reklamami chce zaviesť už čoskoro

Je veľká škoda, že sa o ňom málo rozpráva a akosi je skrytý pod nánosom iných veľkých hitov. Je však pravdou, že toto nie je seriál pre každého, môže sa ľahko stať, že sa mnohí budú pri ňom nudiť, pretože prvá polovica séria je skúškou nervov a nedáva žiadne odpovede, pribúdajú len otázky. Čo v konečnom dôsledku nie je zlé, pretože neskôr odpovede začnú prichádzať. Problémom je, že dnes je divák zvyknutý na rýchly sled udalosti a seriál Invázia sa vymyká vo všetkom.

legends of tomorrow, Čítajte aj Bolo načase! Jedna z najväčších seriálových blbostí súčasnosti to má zrátané

Dobrou správou je, že druhá séria je na ceste, vzhľadom na posledné scény prvej série. Ak by Apple TV+ nepokračovala v tomto seriáli a nechala by divákov v neistote, nejeden by zostal poriadne nahnevaný. Nové pokračovanie sľubuje ešte lepšie vystupňované napätie ako prvá séria, pretože na prahu Zeme stojí gigantická mimozemská loď. A to, čo sa dialo v prvej sérii bol len slabý odvar. Ukázalo sa, ako málo stačilo nášmu svetu, aby sa rozpadol. Čo bude robiť, keď sa bude musieť vysporiadať s materskou loďou plnou krvilačných stvorení?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Apple TV Plus #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Invasion