Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bolo načase! Jedna z najväčších seriálových blbostí súčasnosti to má zrátané

Asi len málokto zvládol pozerať všetky série Legends of Tomorrow. Teraz je trápeniu koniec.

16.05.2022 07:00
legends of tomorrow, Foto:
Jeden z najväčších seriálových nezmyslov posledných rokov sa končí!
debata

Nie je nič nezvyčajné, keď seriály s veľkým potenciálom ho s pribúdajúcimi sezónami strácajú. Buď je to prirodzený proces, keď sa jednoducho námet postupne vyčerpá alebo druhá možnosť spočíva v neschopnosti tvorcov, ktorí neuvážene experimentujú a podpília si konár sami pod sebou. V prípade superhrdinského seriálu Legends of Tomorrow je to druhý prípad.

oteckovia, Čítajte aj Obrovský zvrat v Markíze: Končí sa jej seriálový pilier, finále môže prísť rýchlo

Spočiatku svieži príbeh o nesúrodých charakteroch, ktorí bojujú so „záporakmi“ a cestujú časopriestorom a strážia minulosť, aby sa zachovala súčasnosť a budúcnosť, mal potrebný šmrnc a bol zaujímavou alternatívou voči seriálom s jedným dominantným hrdinom. Lenže tento seriál bol vystavaný ako miniséria, ktorá sa mala skončiť po jednej sérii. Lenže to sa nestalo. za tie roky sa dočkala až siedmich sezón! Zlom nastal pri tretej sérii, keď tvorcovia sa evidentne dostali do kreatívnej slepej uličky a začali experimentovať s príbehom.

disney+, disney, Čítajte aj Disney+ tesne pred príchodom na Slovensko: Na konkurenciu útočí lákavou ponukou

A to bolo čistá katastrofa. V tomto seriáli prestalo fungovať už všetko. Postavy sa trápia, z ich charakterov nezostal ani tieň. Bolo očividné, že už márne bojujú aj samotní herci. Je celkom záhadou, prečo zostali súčasťou tohto projektu, ktorý im viac môže v budúcnosti ublížiť ako pomôcť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Legends of Tomorrow