Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Do tretice všetko dobré? Tentokrát to psychopati z Netflixu nezvládli

Vyciciavanie zaujímavých charakterov a ich neustále umelé predlžovanie životnosti mali za následok, že z desaťdielnej tretej série You bolo pozerateľných, možno tak, štyri, ktoré mali reálne hodnoty a potenciál posunúť príbehy hlavných postáv vpred. Ostatné bola len neraz čudná vata založená na nových vedľajších postavách, tie neraz nefungovali a niektoré boli živené len ako prasce na bitúnku, pretože od začiatku bolo jasné, že ich scenáristi udržujú pri živote, aby časom zomreli nejakým krutým spôsobom.

stargate origins, hviezdna brána, stargate, Čítajte aj Návrat kultového sci-fi seriálu je na spadnutie! Dokonca je pripravený aj scenár

Práve aj toto bolo pri tretej sérii novinka, v tom negatívnom slova zmysle – predvídateľnosť. Okrem prvej a poslednej časti, zvraty v ostatných epizódach sa dali veľmi ľahko odtajniť. A nedobrý pocit, že z novej série sa nedarilo eliminovať ani skvelým hlavným postavám – Joeovi a Love. Tí, ako vždy, predvádzali bizarne skvelý výkon, ktorý stále baví.

Herečka Victoria Pedretti predviedla opäť... Foto: Netflix
you, Herečka Victoria Pedretti predviedla opäť skvelý výkon.

Herci Penn Badgley a Victoria Pedretti v úlohe manželov, vyšinutých vrahov, ktorí sa snažia žiť idylický život na dokonalom predmestí ich postavil do zaujímavého rozporu s ich mentálnym nastavením. Joe sa cíti oklamaný a uväznený v manželstve s Love, ktorá mu priviedla na svet syna. Práve tehotenstvo mu zabránilo zabiť Love, keď mal dokonalú príležitosť. Pričom stále v ňom hlodá myšlienka nájsť svoju osudovú lásku, ktorú by mohol stalkovať a vmanipulovať ju do svojho náručia a zabezpečil jej dokonalé šťastie.

dobrý doktor, Čítajte aj Táto správa poteší! Slovákmi obľúbený lekársky seriál má istú novú sériu

Love, takisto vrahyňa, tentokrát hnaná chorobnou žiarlivosťou si je dobre vedomá, že Joe nie je šťastný a hľadá kľučky, ako sa vrátiť s svojmu starému životu. A preto je neustále v strehu. Akýkoľvek pohľad na inú ženu znamená okamžitú vraždu. A razom na predmestí, kde všetci zdanlivo žijú v dokonalom súžití začne tiecť krv a manželstvo z rozumu sa musí ešte viac utužiť pri zametaní stôp po vraždách. Práve kooperácia dvoch hlavných postáv stále prináša potešenie, je tam aj humor, hoci je to príbeh o vrahoch a tvorcovia neustále krivia vnímanie diváka, ktorí im v konečnom dôsledku stále fandí. Rovnako ako v minulých sezónach.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Penn Badgley #You #Victoria Pedretti