Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Táto správa poteší! Slovákmi obľúbený lekársky seriál má istú novú sériu

Fanúšikovia Dobrého doktora si môžu vydýchnuť, šiesta séria sa začne vysielať už na jeseň tohto roka.

26.04.2022 07:00
dobrý doktor, Foto:
Dobrý doktor má istú aj šiestu sériu.
debata

Americká televízia ABC, pod ktorú tento seriál patrí potvrdila nakrúcanie šiestej série. Aktuálne v krajine pôvodu finišuje vysielanie piatej série, ktorá sa kvalitou zaradila medzi tie najlepšie.

Severan, Alexander Skarsgard Čítajte aj Brutálnejší ako Barbar Conan? Severan je surový, ale aj plný pôsobivej severskej mystiky

Štvrtá séria Dobrého doktora sa venovala aj pandémii koronavírusu. Našťastie tvorcovia sa nenechali zlákať lacným vyciciavaním emócií z už tak unaveného publika. Špeciálna úvodná dvojepizóda ukázala boj s neviditeľným nepriateľom, príbehy viacerých pacientov, ktoré sa nie vždy skončili dobre. Ale aj osobné príbehy hlavných postáv a ich priam robotické fungovanie v práci, ale súkromnom živote. Následne seriál prešiel do štandardného módu s tým, že scenár dodal, že čoskoro sa celý svet opäť vráti do normálu, na ktorý si čoraz bledšie spomína celý svet.

letuška, kaley cuoco, Čítajte aj Kaley Cuoco sa vracia ako Letuška! Bála som sa nakrúcať druhú sériu, hovorí

Tvorcovia dokázali po slabšej štvorke seriál oživiť, aj napriek viacerým odchodom pôvodných postáv. Do epizód napísali nové postavy, priniesli veľmi zaujímavú hlavnú zápletku s nepriateľskou novou majiteľkou nemocnice a razom piata séria získala poriadne tempo.

Dobrému doktorovi zostali verní aj diváci, nová séria si priemerne drží až 7,2 miliónové publikum, s ratingom 0,9, čím sa zaraďuje k najsledovanejším drámam domovskej stanice a teda objednávka pokračovania nie je veľkým prekvapením.

A nielen Dobrý doktor má isté pokračovanie. ABC potvrdila piatu sériu aj pre policajnú drámu The Rookie s Nathanom Fillionom, známeho zo seriálu Vtierka Castle. Grey's Anatomy (Klinika Grace) sa predstaví v 19. sérii, jej hasičský spin-off Station 19 má istú šiestu sériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Good Doctor #Freddie Highmore #Dobrý doktor