Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Druhá šanca s novým rekordom: Pozor! Markíza chystá pauzu vo vysielaní

Najnovšia lekárska dráma na Markíze uhrala rekordný trhový podiel a prelomila pomyselnú hranicu.

11.04.2022 07:00
druhá šanca, Foto:
Seriál Druhá šanca pomaly, ale iste smeruje k svojmu záveru.
debata (1)

Druhá šanca si aj so svojou v poradí už trinástou epizódou doslova podmanila divákov a pripísala si na konto ďalší rekord. V oboch hlavných cieľových skupinách sa v pondelok 4. apríla 2022 stala na obrazovkách televízie Markíza suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

boj o moc, Čítajte aj Seriálový apríl s HBO Max: Návrat Letušky, ale aj dva skvelé hity s výborným dabingom

V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 vysoko nadpriemerný rating 11,1% a doposiaľ rekordný trhový podiel 30,7%. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 15% a film Sedem hodín, aby ste sa zamilovali na Jednotke RTVS podiel na trhu 4,5%.

morbius, Čítajte aj Prečo tento film vôbec vznikol? Toto je premárnená šanca a kreatívne peklo

Spomínaná epizóda prilákala k obrazovkám skvelých 599-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a aj v tejto širšej cieľovej skupine mu patril post najsledovanejšieho programu dňa. V čase vysielania mal dosah až na 760-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Fanúšikovia seriálu sa však musia pripraviť na pauzu vo vysielaní. Počas veľkonočného pondelka Markíza škrtla premiérovú epizódu a nahradí ju sviatočný program. Navyše prvá séria sa nezadržateľne blíži do svojho finále. Ako sa bude najbližšie vysielať Druhá šanca? Štrnásta epizóda – 11.4, epizóda s poradovým číslom 15 sa dostane do vysielania 25.4., finále prvej série uvidia diváci 2. mája.

squid game, Čítajte aj Režisér seriálu Squid Game opäť šokuje! Jeho ďalší projekt provokuje už svojím názvom...

V podvečernom slote kraľuje obrazovkám jojkárska šou Bez servítky, ktorá po Druhej šanci bola druhým najsledovanejším programom v cieľovke 12 – 54. Získala 7,6% rating s trhovým podielom až 25,6%. Oteckovia, ktorí sú priamou konkurenciou v rovnakej cieľovke dosiahli iba 5,4% sledovanosť s 19,4% podielom na trhu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #Bez servítky #seriál Druhá šanca