Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Druhá šanca stále suverénne valcuje, poriadne prekvapila jojkárska Hranica

Jarná televízna sezóna na Markíze patrí Druhej šanci. Lekársky seriál valcuje týždeň, čo týždeň. Spolu s jojkárskou Nemocnicou sú najsledovanejšie programy na trhu.

14.03.2022 07:00
hranica, kollárová, gregorová, Foto:
Jojkárska Hranica príjemne prekvapila, minulý pondelok v sledovanosti poriadne poskočila.
debata (1)

Minulotýždňová epizóda Druhej šance ovládla pondelkový prime-time. Seriál dokázal opäť o čosi porád oproti predchádzajúcej epizóde. V cieľovke 12 – 54 vyskočil na vysoko nadpriemernú sledovanosť na úrovni až 11% s trhovým podielom 27,8%. Pri obrazovkách sedelo 593-tisíc. Druhá šanca mala tak opäť na dosah 600-tisícovú hranicu, ktorú už raz prekonala. Najnovšia časť sa stala najsledovanejším nespravodajským programom pondelka a ako jedna z mála sa dokáže prehupnúť cez 10% sledovanosť v komerčnej cieľovke.

star wars, obi-wan kenobi, darth vader, Čítajte aj Splnený sen každého fanúšika Star Wars! Tento seriál bude absolútna bomba

Doterajší rekord Druhej šance je v cieľovke 12 – 54 na úrovni 11,7% sledovanosti a 641-tisícovým publikom.

V pondelok prekvapila aj jojkárska Hranica. Tá sa ustálila v tomto slote okolo 6%, bolo evidentné, že diváci dávajú prednosť Markíze. Situácia sa menila počas stried, keď sa karta obrátila a Hranica dokázala využiť slabšiu komediálnu konkurenciu na Markíze. Jojkársky pašerácky seriál minulý týždeň vyskočila na svoj najlepší výkon za ostatné mesiace. Získala až 7,1 sledovanosť s trhovým podielom na úrovni 17,8%. Seriál poskočil o takmer percentuálny bod, nabral aj v celkovom publiku. Pri obrazovkách sedelo 384-tisíc divákov.

joj, spravodajstvo, Čítajte aj Slovensko má našliapnuté dostať novú televíziu! Jojka výrazne posunula prípravy

Obrovský boj sa odohrával v podvečernom slote. Tentokrát v cieľovke 12 – 54 Bez servítky a Oteckovia zviedli mimoriadne tesný súboj. No Jojka vyhrala. Šou o varení v tejto cieľovke získala 6,5% sledovanosť s trhovým podielom 22%. Oteckovia získali 6,4% rating a 21,2% podiel. Väčší rozdiel sa ukázal v celkovom publiku. Bez servítky si pozrelo 400-tisíc divákov, Oteckovia prilákali 350-tisíc.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #Bez servítky #Seriál Hranica #seriál Druhá šanca #seriál Oteckovia