Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza štartuje nečakanú seriálovú novinku! Toto je komédia o falošnom farárovi

Už v stredu večer sa objaví na obrazovkách Markízy seriálová novinka - Svätý Max. Príchod tohto seriálu je o to zaujímavejší, že televízia o ňom dlhodobo mlčala a komunikovala len tri novinky pre rok 2022. Napokon Svätý Max posilní jarnú vysielaciu štruktúru a nahradí seriál Šťastní vs. Šťastní.

09.03.2022 07:00
svätý max, vincent navrátil, adam mišík, Foto:
Nepremeškajte štart nového markizáckeho seriálu Svätý Max.
debata
batman, the batman, Čítajte aj Temný, bezútešný, znepokojivý a najmä originálny! Nový Batman je odsúdený na úspech

Ústrednou postavou 10-dielneho seriálu je drobný kriminálnik Max, ktorý sa zhodou náhod ocitne v kňazskej sutane a stáva sa falošným farárom v malom mestečku Kralovany. Až nečakane rýchlo zapadne do miestnej komunity, ovplyvňuje osudy členov farnosti a pomáha im riešiť ich problémy svojským a veľmi nekonvenčným spôsobom. Popritom sa však ponorí ešte hlbšie do svojich vlastných problémov. Všetko navyše skomplikuje jeho rodiaci sa vzťah so šéfkou amatérskeho zboru farníkov Evou, ktorá je zároveň miestnou policajtkou.

Projekt Adam Čítajte aj Na Netflix mieri jeden z najočakávanejších filmov tohto roka. Uvidíte ho už tento týždeň

Kto je kto?

Max – Vincent Navrátil
Max je veľmi šarmantný a charizmatický mladý muž, ktorý vie vďaka svojmu pôvodnému spôsobu života komunikovať naozaj s každým. Preto si ho ako farára obyvatelia mestečka postupne obľúbia a stane sa pre nich autoritou. Max už od svojho príchodu nevie spustiť oči z policajtky Evy, no farárska sutana mu nedovoľuje prejaviť jej svoje city.

Eva – Martina Zabránska
Ambiciózna a premotivovaná policajtka Eva sa vrátila naspäť na policajnú stanicu vo svojom rodnom meste po tom, ako jej nevyšla kariéra kriminalistky. Aj Evu nový farár na prvý pohľad očarí, no ako veriacej pre ňu neprichádza do úvahy, aby dala svojim citom voľný priebeh. Podarí sa jej teda odhaliť skutočnú Maxovu identitu?

Adam – Adam Mišík
Adam je Maxov brat a oboch ich vychovala ulica. Dnes vďaka Adamovi lietajú v problémoch a dlhujú veľké peniaze miestnemu bossovi podsvetia. Max ako starší brat má voči Adamovi celoživotný záchranársky syndróm, čo jeho nepodarený braček patrične využíva.

Duna Chalamet Čítajte aj Vieme, čím odštartuje HBO Max na Slovensku! Valia sa sem filmové hity...

Štefan – Marek Fašiang
Miestny doktor a fešák. Bývalý Evin partner, ktorý ju nikdy neprestal milovať a stále dúfa, že ju získa späť. Max na doktora žiarli, no ako falošný farár to nesmie dať najavo.

Tina – Jana Kovalčíková
Evina sestra a jej presný opak. Bláznivá, uvoľnená mladá žena, ktorá hľadá svoje šťastie a svoju pravú lásku. Tina s radosťou provokuje Evu, aby sa nebránila láske, a nevie sa zbaviť pocitu, že sa jej sestra novému farárovi páči.

Robo – Matúš Kvietik
Robo je Tinin vysnený princ na bielom koni. Po krátkej známosti sa zasnúbili, Tina je do Roba po uší zamilovaná a chce sa zaňho čo najskôr vydať. Všetko vyzerá krásne a idylicky, kým si Max nevšimne, že Robo chodí všade s taškou plnou falošných peňazí.

Mária – Anna Šišková
Mária celé roky vypomáha na fare a stará sa, aby mal pán farár všetko pripravené a dobre navarené. Nikdy sa nevydala a nemá vlastnú rodinu, no nesie si so sebou tajomstvo z mladosti, s ktorým sa dodnes len veľmi ťažko vyrovnáva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Svätý Max