Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Netflix mieri jeden z najočakávanejších filmov tohto roka. Uvidíte ho už tento týždeň

Ryan Reynolds v hlavnej úlohe v sci-fi snímke Projekt Adam. Pribudnú aj dve ďalšie filmové premiéry.

07.03.2022 11:17
Projekt Adam Foto:
Ryan Reynolds v sci-fi Projekt Adam.
debata

Filmových noviniek tento týždeň na Netflixe nie je až veľa, zato prichádza očakávaná novinka, ktorej distribútorom je streamovací gigant. Čítajte o filmoch, ktoré pribudnú na Netflixe v týždni od 7. do 13. marca.

Projekt Adam

Od 11. marca

Jeden z najočakávanejších filmov tohto roka na Netflixe je Projekt Adam. Dobrodružné akčné sci-fi s hviezdnym hereckým obsadením, s Ryanom Reynoldsom v popredí. Ten je aj jedným z producentov filmu. Predstaviteľ hlavného hrdinu sa tu opäť stretol s režisérom filmu Free Guy, ktorým je Kanaďan Shawn Levy.

Duna Chalamet Čítajte aj Vieme, čím odštartuje HBO Max na Slovensku! Valia sa sem filmové hity...

Stíhací pilot Adam musí núdzovo pristáť v roku 2022. Tam musí spojiť sily so svojím dvanásťročným ja, aby zachránili budúcnosť ľudstva.

Shawn Levy patrí ku komerčne najúspešnejším režisérom posledných rokov. Režíroval napríklad filmy Ružový panter (2006), Oceľová päsť (2011), Stážisti (2013), snímky Noc v múzeu, Noc v múzeu 2 aj Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky, ako režisér participoval aj na seriáloch Stranger Things a mnohých ďalších.

Produkcia filmu Projekt Adam má za sebou pomerne dlhú históriu, pôvodne začala v roku 2012 a do hlavnej úloha mala byť rezervovaná pre Toma Cruisa. Projekt bol ale pozastavený až do júla 2020, kedy Netflix odkúpil distribučné práva od Paramount Pictures. Už v novembri sa začalo s filmovaním a v marci 2021 bolo dotočené.

Okrem Ryana Reynoldsa vo filme účinkujú Mark Ruffalo, Jennifer Garnerová, Walker Scobell, Catherine Keenerová a Zoe Saldaña.

Bo sex mám v krvi

Od 8. marca

Záber z poľského filmu Bo sex mám v krvi. Foto: Netflix
Bo sex mam v krvi Záber z poľského filmu Bo sex mám v krvi.

Poľská umelkyňa Kalina Jędrusiková je v 60. rokoch na vrchole slávy. Úspešnú kariéru jej ale chce zničiť politik, ktorého odmietla.

Bombardovanie

Od 9. marca

Pri nálete počas druhej svetovej vojny bomby omylom dopadnú na kodanskú školu plnú detí a pritom sa pretnú s osudmi niekoľkých miestnych obyvateľov. Nakrútené podľa skutočnej udalosti. Dobová dráma režiséra Oleho Bornedala, v ktorej hrá jeho dcéra Fanny Bornedal (Most).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Ryan Reynolds #Projekt Adam