Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka s vysokou sledovanosťou: Rekordná Nemocnica, Bez servítky zvalcovalo Oteckov

Minulý týždeň televízia JOJ opäť výrazne bodovala v diváckej priazni. Veľkému diváckemu záujmu sa už tradične tešila Nemocnica, podvečerná šou o varení má na konte svoj rekord.

01.02.2022 07:00
nemocnica, vajdová, majeský, Foto:
Seriál Nemocnica valcuje rebríčky sledovanosti aj s tohtoročnými epizódami.
debata
tomáš maštalír, seriál chlap, Čítajte aj Toto musíte vidieť! Česká Nova nakrútila vlastnú Druhú šancu s Maštalírom

Televízia JOJ zrejme nečakala vlnu kritiky, ktorú sa na ňu vzniesla v súvislosti s minulotýždňovým vysielaním obľúbenej šou o varení. Spočiatku to vyzeralo štandardne, objavila sa nová pätica súťažiacich, každý chcel ohúriť a získať výhru. Veľmi rýchlo sa však ukázalo, že jeden amatérsky kuchár vytŕča a jeho devízou nebude varenie, ale iba pútanie neprimeranej pozornosti. Ostatných kolegov pri stole nešetril kritikou, pričom sám predviedol katastrofálny výkon a vytvoril nový rekord – získal „až“ dva body. Mnohí sa pýtali, či Bez servítky je stále relácia o varení alebo pozornosť sa upiera k neadekvátnemu správaniu.

bridgerton, Čítajte aj Netflix v roku 2022 prinesie návrat svojich hitov! Toto si nemôžete nechať ujsť

„Súťažiaci Filip sa do relácie Bez servítky prihlásil sám, nakrúcanie si užíval a navaril podľa svojich možností a schopností. Filip sa venuje svojej práci taxikára, ktorú má rád a vedie úplne normálny a spokojný život. V šou Bez servítky sa objavili viacerí súťažiaci, ktorí ponúkli svojim hosťom jedlo, za ktoré získali nízky počet bodov, no aj o tom je kuchárska šou,“ povedala pre Mediaklik hovorkyňa JOJ Group Lucia Tuhelová, na margo rôznorodých diváckych reakcií.

zabijakova zena Čítajte aj Rozlúčka vo veľkom štýle! Kým HBO Go definitívne skončí, divákom ponúkne štyri nedávne kinohity

Jednotlivé epizódy, aj napriek tomu, postupne so stúpajúcou pozornosťou publika uhrali rekordné hodnoty. A opäť dokázala poraziť konkurenčných Oteckov. Štvrtková epizóda má na konte svoj top výkon a bola pre slovenských divákov znova prvou voľbou, v rámci univerzálneho publika, aj v komerčne relevantnej cieľovke. V CS 12+ si Bez servítky nenechalo ujsť až 467-tisíc divákov s rekordnou 10,1% sledovanosťou a nadpriemerným 24,5% podielom na trhu. Dosah pritom mala show až na 659-tisíc divákov (AvRch 12+). Diváčky v CS 12+ dosiahli dokonca až 12,1% sledovanosť a 26,5% podiel na trhu.

seriál čaja, čaja, Čítajte aj Takýto netradičný seriál tu dlho nebol! Jojka v roku 2022 staví na kontroverziu

Piatkové vydanie pokorilo aj štvrtkový výkon. Táto epizóda dosiahla 10,3% sledovanosť, podiel 24,4% v rámci univerzálneho publika a zasiahla až 638-tisíc divákov (AvRch). V cieľovej skupine 12 – 54 bola šou tiež trhovým lídrom (sledovanosť 8,1%, podiel 26,3%).

Naďalej sa mimoriadne darí seriálovému hitu Nemocnica. Minulotýždňová epizóda vysielaná vo štvrtok zas a znova atakovala rekordnú 600-tisicovú hranicu veľkosti publika, ktorú len tesne podliezla. Túto epizódu si nenechalo ujsť až 597-tisíc divákov, pričom dosah mal až na 781-tisíc divákov (AvRch 12+).

Nemocnica dosiahla dosiaľ najvyššiu sledovanosť aj trhový podiel tohto roka a celkovo tretiu najvyššiu sledovanosť od začiatku svojho vysielania v minulom roku. Pripísala si vynikajúcu 12,9% sledovanosť a 26,9% podiel v rámci univerzálneho publika. V komerčnej cieľovke 12 – 54 bol seriál na Jojke opäť najsledovanejším nespravodajským programom dňa, keď ho aj mladší diváci uprednostnili pred konkurenčnými ponukami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #Bez servítky #seriál Nemocnica