Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka ovládla televízne obrazovky: Štart jej nového seriálu prevalcoval všetko

V pondelok večer televízia JOJ odštartovala vysielanie svojho nového denného seriálu Hranica. Prvá časť zabodovala v obidvoch cieľových skupinách. Dokonca porazila aj konkurenčnú Markíza, ktorá v rovnakom čase vysielala novinku Druhá šanca.

14.01.2022 07:00
hranica, Foto:
Prvá časť Hranice u divákov výrazne zabodovala.
debata (4)
hranica, Čítajte aj Kto nepašuje, nie je občan ukrajinského pohraničia! Pobaví Jojka Slovákov?

Komerčné stanice si počas minulého pondelka nič nedarovali. Dobre si boli vedomé faktu, že budú bojovať o každého diváka a výrazne sa trieštila cieľová skupina. Markíza dokonca nezaradila žiaden reklamný brejk do prvej časti, aby jej diváci neodišli. Jojka vsunula jednu reklamu v čase, keď Druhá šanca končila, aby sa Hranica predĺžila a publikum vo veľkom prepínalo na Jojku. A to jej vyšlo.

šťastní vs. šťastní, krajčiová, miezga, bolf, kubala, cinkota, hurajová, Čítajte aj Ani raz ste sa nezasmiali? Tak to ste sledovali nový komediálny seriál na Markíze

Prvá epizóda Hranice si v pondelok vyslúžila vynikajúcu, až 12,9% sledovanosť a 26,5 % podiel v rámci univerzálneho publika. Najsledovanejším programom dňa bol aj pre obchodne relevantnú cieľovú skupinu 12 – 54, pri ktorej dosiahol takisto najvyššiu, až 9,7% sledovanosť a trhový podiel 25,5%.

Pri diváčkach starších ako 12 rokov zaznamenal seriál až 13,5% sledovanosť, najpočetnejšou cieľovou skupinou seriálovej premiéry boli včera ženy v produktívnom veku 35 až 44 rokov, ktoré dosiahli excelentnú, až 17,5% sledovanosť a 32,5% podiel na trhu.

druhá šanca, Čítajte aj Absolútny zásah do čierneho! Markíza ponúkla svoj najlepší seriál

Čerstvá seriálová novinka Jojky sledovalo 598-tisíc divákov, mala dosah až na 971-tisíc divákov. Druhá šanca na Markíze získala v cieľovke 12 – 54 až 9,4% sledovanosť s podielom 24,2%. Pri obrazovkách 529-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #Seriál Hranica