Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácke Sestričky stále udupané! Ťažký súper ich naďalej nekompromisne drví

Sestričky sa ani tretí týždeň vo vysielaní nevedia spamätať. Ťažká konkurencia v podobe jojkárskej Nemocnice im nedovolí poriadne sa nadýchnuť. Minulotýždňová epizóda priniesla aspoň malú iskričku nádeje, keď tretia epizóda dokázala o máličko zdvihnúť sledovanosť.

28.09.2021 07:00
sestričky 4, sestričky, Foto:
Štvrtá séria Sestričiek sa počas minulého týždňa aspoň troška dokázala nadýchnuť.
debata (1)
pán profesor, Čítajte aj Jednorazové zakopnutie pominulo! Pán profesor znova zvalcoval konkurenciu

Nemocnica sa dokonca vracia k pôvodným hodnotám, ako pri svojom štarte, teda s ľahkosťou preskakuje 500-tisícovú hranicu veľkosti publika. Výrazne dominuje v oboch cieľových skupinách, dokonca si upevňuje svoju pozíciu aj komerčnej cieľovke 12 – 54, v nej si skóre takisto vylepšuje. V nej minulotýždňová epizóda Nemocnice vyskočila na 8,3% sledovanosť s trhovým podielom na úrovni 24,1%, potvrdila tak status najsledovanejšieho programu v tejto cieľovke. Celkovo pri obrazovkách sedelo 514-tisíc divákov.

seriál 911, 911, Čítajte aj Kultová 911 odštartuje novú sériu absolútnym šialenstvom! Takýto chaos ste ešte nevideli...

Sestričky sú počas svojej štvrtej série stále zatlačené do kúta. Tretia epizóda minulý týždeň však aspoň nepatrne porástla. Dosiahla 6,2% sledovanosť s trhovým podielom 18,2% v cieľovke 12 – 54. Stále sú to pre Markízu podpriemery, no celkový výsledok je lepší ako pri ostatných odvysielaných epizódach. Sestričky si minulý utorok pustilo 324-tisíc divákov, čo je takisto nárast oproti druhej časti.

Britney Netflix Čítajte aj Súboj gigantov o Britney Spears! Dlho nikoho nezaujímala, teraz sa o ňu bijú

Pre porovnanie, druhá epizóda Sestričiek priniesla Markíze len 5,6% sledovanosť s trhovým podielom 16,1% v mladšej cieľovke. Markízu si zvolilo na sledovanie 309-tisíc divákov.

Absolútnym šokom pre Markízu bola samotná premiéra štvrtej série, ktorú odvysielala začiatkom septembra. Vtedy prvá epizóda v cieľovke 12 – 54 dosiahla podpriemernú sledovanosť na úrovni 4,8% s veľmi nízkym trhovým podielom 14,3%. Seriál prilákal len 259-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Sestričky #televízna sezóna 2021/2022