Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Faloš a hra na divákov? Nový seriál ukáže, ako sa naozaj vyrábajú reality šou

Počas tohtoročnej jesene diváci uvidia nový dramatický seriál s názvom The Big Leap, ktorý ukáže, či je možné, aby sa z outsidera stal americký hrdina.

20.11.2021 07:00
the big leap, Foto:
Nový seriál The Big Leap sa predstaví už na jeseň.
debata
joj, joj group, Čítajte aj Jojka v roku 2022: Nové seriály, nové minisérie, pokračovanie obľúbených stálic

Televízia FOX má pripravený dramatický seriál, ktorý ukáže výrobu tanečnej reality šou z dvoch pohľadov – súťažiacich, ale aj tvorcov. Tí prahnú po príbehoch, osudoch, chcú divákom prinášať vyhrotené emócie a účastníkov z ľudu, z ktorých chcú spraviť hviezdy, aby sa s nimi stotožnili milióny divákov. Prečo? Kvôli sledovanosti.

Superstar, Čítajte aj Superstar s veľkým prekvapením! Na scénu prichádza nová moderátorka

Nový seriál ukáže viaceré charaktery, ktoré z rôznych dôvodov túžia po sláve. Hlavná hrdinka má nízke sebavedomie a dobre si uvedomuje, že kvôli svojej postave nie je prototypom pre celonárodnú šou. Potom je tu matka od rodiny, ktorá svojim milovaným venovala celý svoj život a bytie a oni si nato rýchlo zvykli. Lenže aj ona má sny a túžby a chce tancovať. A šou The Big Leap je ideálnou príležitosťou. Bude však musieť bojovať s vlastnou rodinou a predsudkami.

the great, veľká, elle fanning, Čítajte aj Ruské dejiny opäť dostanú na frak! Prichádza nová séria skvelej komédie o Kataríne Veľkej

Ďalšou postavou je bývalá divadelná hviezda, ktorá chce oprášiť svoju slávu a spolu s jej partnerom sú favoritmi šou, pretože okrem talentu sú ideálnou dvojicou, ktorú by si diváci zamilovali. A potom sú tu tvorcovia, ktorí musia vyskladať mozaiku tak, aby šou pritiahla davy a to je doslova veda! Bude z toho seriálu hit? Alebo bude iba sivým priemerom a zapadne čoskoro prachom? Prvá séria sa začala vysielať počas tejto jesene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #seriál The Big Leap