Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa! Legendárny krimi seriál sa vracia a pozná dátum premiéry

Slovákom netreba predstavovať seriál CSI: Kriminálka Las Vegas, ten sa doteraz vo veľkom reprízuje. Jeho nové pokračovanie pozná dátum premiéry.

01.09.2021 07:00
kriminálka las vegas, csi vegas, csi, Foto:
V novej verzii sa objavia vybraní pôvodní herci, doplní ich nový CSI tím, ktorý bude pátrať po beštiálnych vrahoch.
debata

O možnom návrate CSI: Las Vegas sa špekulovalo už pomerne dlho, avšak televízii CBS sa nedarilo dať dokopy herecký tím, ktorý by bol lákadlom pre pôvodné publikum. Všetko sa zmenilo až v roku 2020, keď na ponuku kývli vybraní herci. Najdôležitejšie bolo, aby sa do špeciálnej minisérie vrátili kľúčové postavy. Podarilo sa!

utajený šéf, markíza, Čítajte aj Svetová reality šou štartuje novú sezónu! Koho čaká misia v utajení?

Fanúšikovia sa môžu tešiť na Williama Petersona alias Grissoma, Jorju Fox ako Saru. Zaujímavosťou, že na „palube“ tohto projektu je aj herec Wallace Langham, ktorý si zopakuje úlohu Hodgesa, ktorý v pôvodnom seriáli zomrel. Doplní ich viacero nových hercov, ktorí vytvorili nový CSI tím, po tom, ako pôvodná garda odišla.

„Nové“ CSI: Las Vegas vráti do hry starých bardov, ktorí budú čeliť novým vrahom, ale aj novej dobe. Súčasné technológie sú úplne iné ako pred rokmi, keď pôvodný tím vyšetroval. Televízia CBS prekvapila a kriminálnu minisériu predstaví divákom už túto jeseň. Prvá časť bude mať premiéru už 6. októbra.

peter kelíšek, Čítajte aj Producent a hlavný kameraman seriálu Sestričky: Najväčšou radosťou je spraviť niečo, čo v ľuďoch zarezonuje

CSI: Las Vegas okrem 15 sezón sa dočkala ešte jedného záverečného filmu, ktorý uzavrel dej seriálu. Rozhodnutie o konci bolo poriadne turbulentné, keďže tvorcovia dúfali, že vznikne ešte 16. séria a tak zostal otvorený koniec. Diváci sa s týmto stavom odmietali zmieriť a televízia vyslyšala ich námietky a schválila špeciálny film.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kriminálka Las Vegas #oseriáloch #CSI: Vegas