Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Minister vnútra v relácii hľadaného extrémistu. To nie je začiatok vtipu, ale slovenská realita

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vystúpil v relácii hľadaného extrémistu.

20.03.2024 11:19
Matúš Šutaj Eštok Foto: ,
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok
debata (61)

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vystúpil v relácii hľadaného extrémistu, na ktorého sú vydané 3 zatýkacie rozkazy. Daniel Bombic, ktorý je známy ako Danny Kolar, sa má momentálne nachádzať vo Veľkej Británii. Hoci je táto informácie dlhodobo verejne známa a na Bombica sú vydané zatykače, stále je na slobode. Koncom marca by mal britský súd rozhodnúť o tom, či ho vydajú na Slovensko.

„Myslel som si, že už som zažil všetko, ale ministra vnútra v diskusii s medzinárodne hľadaným extrémistom som ešte nezažil,“ napísal na Facebook Jaroslav Spišiak. „Šutaj Eštok znovu potopil policajtov. Najprv dostali trest radoví policajti, ktorí vyšetrovali Dankovu nehodu. Teraz ako vzrušený tínedžer pritakával závadovej osobe, ktorá roky útočila na radových policajtov,“ dodal v statuse.

TV Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte viac V Markíze vznikli odbory, na ich čele sú známe tváre. „Chceme zachovať úroveň spravodajstva,“ tvrdia

Danny Kollar je známy hoaxer, ktorý tvrdil lži o ochorení covid a ktorý tiež schvaľuje vojnu na Ukrajine. Kollar je na čiernej listine spoločnosti Meta, práve preto funguje najmä na sociálnej sieti Telegram, kde tvrdí, že svet ovládajú sionisti a šíri tiež konšpirácie o takzvanom novom svetovom poriadku.

Bombic má okolo seba vytvorený fanklub podobne zmýšľajúcich ľudí, ktorí ho s obľubou sledujú. Kvôli jeho dosahu sa v jeho „relácii“ objavil aj Andrej Danko, Robert Fico či Robert Kaliňák. Polícia viní Bombica z extrémizmu či z neoprávneného zaobchádzania s osobnými údajmi.

Kto je Danny Kollar?

Okrem šírenia hoaxov o covide sa Bombic dostal do povedomia verejnosti tým, že v roku 2021 zverejnil mená radových policajtov a súkromnú adresu jedného z nich po tom, čo zakročili voči agresívnej skupine v potravinách.

Po tom, čo ho Meta dala na svoju čiernu listinu, sa presunul na Telegram, kde ho sleduje najviac ľudí z celého Slovenska.

TV Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte viac Verejnosť žiada stopnutie „normalizácie“ v Markíze. Televízia tvrdí, že problémy rieši

V septembri napríklad šíril lži o tom, že ekonomický expert PS Tomáš Hellbrandt je na pokraji smrti. „Tomáš Hellebrandt je tesne pred smrťou. A je vo vážnom a kritickom stave. A dokým ja neuvidím Tomáša Hellebrandta zamávať do kamery, tak predpokladám, že tento štyrikrát zaočkovaný človek má život na vlásku. Kvôli vakcíne,“ tvrdil. Kollar dokonca šíril falošné smútočné oznámenie, s dátumom údajného pohrebu.

Daniel Bombic svoje názory opiera o antisemitizmus, teda nenávisť voči Židom. Často píše o „nosatých“, o Sionistoch, o Zelenskom napísal, že je „b*zna, Sorosova predkožka, potkan dosadený nosatým režimom“.

Počas pandémie koronavírusu nezostal len pri zverejnení mien policajtov, zverejnil aj mená a čísla na lekárov, ktorí v tom čase zachraňovali životy.

© Autorské práva vyhradené

61 debata chyba
Viac na túto tému: #Matúš Šutaj Eštok #daniel bombic