Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza pripravuje úplne nový spravodajský formát. Spustí ho v lete pred voľbami

Postupne budú pribúdať aj ďalšie formáty.

27.06.2023 06:00
podcasty Markíza Foto:
Séria podcastov televízie Markíza bude zameraná na spoločensko-politické témy.
debata (3)

Televízia Markíza čoskoro spustí nový spravodajský formát. Pripravuje sériu podcastov, ktoré budú zamerané na spoločensko-politické témy. Postupne budú pribúdať aj ďalšie formáty.

televízor, elektro, TV, ovládač Čítajte aj Zostáva pár dní do vypnutia Markízy: Tešíme sa na férovú a transparentnú zmluvu, hovorí UPC

„Televízia Markíza má už niekoľko rokov vo forme podcastu úspešnú politickú diskusiu Na telo a Na telo PLUS. Toto portfólio sme sa teda rozhodli rozšíriť aj o ďalšie atraktívne tituly. O ďalších detailoch vás budeme včas informovať,“ uviedol Henrich Krejča, riaditeľ spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Séria podcastov televízie Markíza bude zameraná... Foto: TV Markíza
podcasty Markíza Séria podcastov televízie Markíza bude zameraná na spoločensko-politické témy.

Politická diskusia Na telo sa na obrazovky Markíza vrátila na jeseň 2018. Moderátor Michal Kovačič v nej každú nedeľu diskutuje s politikmi na aktuálne témy, ktoré hýbu spoločnosťou. Nechýbajú ani exkluzívne prieskumy verejnej mienky či špeciálne videá s odpoveďami politikov na otázky divákov.

Od leta 2020 dostala relácia aj svoju špeciálnu online verziu, ktorá pod názvom Na telo PLUS vychádza v týždňovej periodicite na spravodajskom portáli TVnoviny.sk. Moderátor Michal Kovačič v nej naživo diskutuje aj s mediálne menej frekventovanými politikmi, zástupcami mimoparlamentných strán a hnutí či fundovanými odborníkmi.

markíza, logo, Čítajte aj Leto na Markíze: Premiérové časti krimiseriálov, filmy, ale aj kultové série, ktoré diváci zbožňujú

Spustenie nových podcastov je naplánované na august 2023, v predvolebnom období.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #predvolebné podcasty