Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Všeobecná zdravotná poisťovňa má novú hovorkyňu. Bude aj šéfkou komunikácie

Na oddelení komunikácie štátnej zdravotnej poisťovne prichádzajú zmeny.

16.11.2023 06:00
Alena Krčová Foto:
Nová hovorkyňa VšZP Alena Krčová.
debata

Vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni nastala zmena na oddelení komunikácie. Novou manažérkou sa stala Alena Krčová, ktorá bude zároveň novou hovorkyňou spoločnosti. Na pozícii nahradila Evu Peterovú.

druhá šanca, Čítajte aj Markíza v roku 2024: Najočakávanejší seriálový návrat stálice, ktorú Slováci zbožňujú

„Pracovať pre najsilnejšiu zdravotnú poisťovňu na trhu a zodpovedať za stratégiu jej externej a internej komunikácie je výzvou, ktorú prijímam s hlbokým rešpektom,“ uviedla Alena Krčová. Do štátnej poisťovne prichádza z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR, kde pôsobila ako manažérka komunikácie a hovorkyňa.

Krčová v minulosti pracovala ako novinárka v TASR a Slovenskom rozhlase na pozícii parlamentnej a vládnej spravodajkyne. Neskôr viedla komunikáciu skupiny Falck na Slovensku, v ČR a Rumunsku. Patrí k zakladajúcim členom klubu odborníkov na komunikáciu – Komunikačných expertov.

20200716 rtvs 003714948 Čítajte aj Stálo by to niekoľko desiatok miliónov eur, reaguje RTVS na zámer vlády rozdeliť inštitúciu na televíziu a rozhlas

Dočasne poverené vedenie VšZP v súčasnosti realizuje hĺbkový ekonomický, personálny a zmluvný audit. Má zadefinovať rizikové oblasti a negatívne vplyvy a umožniť prípravu opatrení na stabilizáciu ekonomiky a hospodárenia. Ku koncu septembra bola v strate takmer 108 miliónov eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #VšZP #hovorca #personálne zmeny #hovorkyňa