Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Putinov kalendár na rok 2024 je iný. Obsahuje väčšinou staré fotografie a chýbajú typické mačistické pózy

Ruský prezident opäť demonštruje svoju fyzickú zdatnosť.

18.09.2023 06:00
Putinov kalendár 2024 Foto:
Putinov kalendár 2024.
debata (1)
žena, dôchodkyňa, mobil, práca Čítajte aj Mobilný operátor zvyšuje ceny za volania, SMS a dáta. Zákazníkom zároveň navýši denné balíky dát

Ruský prezident Vladimír Putin pokračuje v tradícii a opäť pózuje pre kalendár na rok 2024. Tentokrát je však kalendár s jeho fotografiami a citátmi iný. Nenájdeme v ňom typické mačistické pózy a fotografie bez trička, stále však demonštruje svoju fyzickú zdatnosť pri športe či outdoorových aktivitách a prezentuje sa ako „drsný chlapík s veľkým srdcom“, ktorý miluje deti a zvieratá.

Putinov kalendár 2024 Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Putinov kalendár 2024.

Nový kalendár bol predstavený na Medzinárodnom knižnom veľtrhu v Moskve. Obsahuje väčšinou staré fotografie Putina, na ktorých pózuje ako džudista s čiernym pásom, nechýba ani spoločná fotografia s mladými džudistami či prezentácia v role štátnika kráčajúceho pred bojovým lietadlom.

Každú fotografiu dopĺňajú inšpiratívne citáty ako napríklad: „Nevieme stáť s rozkročenými nohami, stojíme pevne na nohách a pevne hľadíme do budúcnosti.“ Spolu vytvárajú portrét muža, ktorý má už štvrťstoročie absolútnu moc nad Ruskom a zostáva neporazený – napriek pokusom o prevrat zo strany Wagnerovej skupiny a neúspechom vo vojne na Ukrajine. Zatiaľ však nie je jasné, či ide o oficiálny kremeľský Putinov kalendár alebo o nezávislé vydanie.

pán profesor, Čítajte aj Markíza na úspešnej vlne: Pán profesor nestráca dych, ustál aj tvrdú konkurenciu

Ruskú federáciu čakajú budúci rok prezidentské voľby. Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov vyhlásil, že ak sa Vladimir Putin rozhodne kandidovať, nebude mať konkurenciu. Putin ešte neoznámil, či bude opäť kandidovať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #putinov kalendár 2024