Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je tu nová séria zombie seriálu a Slováci ju uvidia zároveň s USA: Pozor! Toto sú posledné časti

Fear the Walking Dead sa vracia s ôsmou a zároveň poslednou sériou, ktorá bude rozdelená na dve polovice po šesť častí. Televízna stanica AMC odvysiela prvú časť už 15. mája o 22:00.

16.05.2023 06:00
zombie, zombík, walking dead, fear the walking... Foto:
Nová séria na Slovensku štartuje 15. mája.
debata (1)
geissenovci, Čítajte aj Geissenovci zdvihnú kotvy zo Slovenska: Jojka musela zostať zaskočená, preskočila ju RTVS

Ôsma séria seriálu Fear the Walking Dead nadväzuje na koniec tej siedmej. Morgan (Lennie James) si uvedomí, že jeho a Madisonina (Kim Dickens) nádej, ktorú vkladajú do záchrany Mo pred Padrem, sa vôbec nenapĺňa podľa ich predstáv. Aj keď sa opäť stávajú nerozlučnou dvojicou v boji proti nepriateľom, čaká ich veľa nástrah, ktoré nemusia zvládnuť.

rod draka, Čítajte aj Svet seriálov je síce ochromený štrajkom: Tento seriál stihne načas nakrútiť nové časti

Séria začína o 7 rokov neskôr, keď Morgan s Madison a ostatnými musia žiť pod nadvládou Padreho bez akejkoľvek štipky nádeje na lepší svet. Posledným želiezkom v ohni sa stáva Morganova dcéra Mo. Podarí sa im ju zachrániť? Budú konečne žiť vo svete, kde nebudú musieť každý deň bojovať o holý život? Odpovede nielen na tieto otázky môžu fanúšikovia nájsť už čoskoro v novej sérii seriálu Fear the Walking Dead.

Silvia Majeská Čítajte rozhovor Programová riaditeľka Markízy: Jedna z najťažších disciplín je odhadnúť moment, kedy sa už nejaký seriál unaví

V prvej polovici ôsmej série sa diváci môžu opäť tešiť na extrémne napätie a samozrejme aj svojich obľúbených hercov, ku ktorým patrí James Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman a Rubén Blades.

Prvý záber s ôsmej série Fear the Walking Dead. Foto: Lauren "Lo" Smith/AMC
Lennie James, fear the walking dead, Prvý záber s ôsmej série Fear the Walking Dead.
stranger things, Čítajte aj Posledná séria hitu od Netflixu nepríde načas: Kedy ju uvidia diváci nie je jasné

Tento seriál vznikol s cieľom ukázať divákov začiatok zombie apokalypsy. To prvá séria splnila, následne tvorcovia sa stratili vo vlastnom námete a s pribúdajúcimi sériami kvalita išla nadol a ničím sa neodlišoval od pôvodného seriálu. Dočkal sa aj reštartu, no kvalita zostala rozkolísaná.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Fear the Walking Dead