Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hollywoodska hviezda je tvárou českého piva. V reklame vyznáva svoj vzťah k Prahe

Herec sa do Prahy zamiloval, keď v nej niekoľko rokov žil a pracoval.

11.05.2023 10:30
Staropramen Orlando Bloom Foto:
Hollywoodsky herec Orlando Bloom v reklame na pivo Staropramen.
debata (1)
markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Super správa pre televíznych fanúšikov: Vieme, aké seriály prinesie Markíza v roku 2024!

Americký herec Orlando Bloom, známy z filmových sérií Piráti z Karibiku a Pán prsteňov, sa stal ambasádorom českej pivnej značky Staropramen. Informovala o tom nadnárodná firma Molson Coors, ktorá je materskou spoločnosťou skupiny Pivovary Staropramen.

Hollywoodska hviezda, ktorú najbližšie uvidíme v hlavnej úlohe vo filmoch Gran Turismo a Wizards!, sa objaví v novej televíznej reklame a bude aj súčasťou tohtoročnej kampane značky na sociálnych sieťach v Európe. Reklamný spot sa nakrúcal v Prahe a Bloom v ňom vysvetľuje svoj vzťah k tomuto mestu a vznik miestnej pivnej kultúry.

sex/life Čítajte aj Definitívny koniec sexu na Netflixe: Seriál bez väčšej pointy to má nemilosrdne zrátané

Herec uviedol, že sa do Prahy zamiloval, keď v nej niekoľko rokov žil a pracoval. V Česku strávil veľa času vďaka nakrúcaniu seriálu Carnival Row. „Je to nádherné mesto plné úžasných ľudí, ktorým je ale ťažké sa zavďačiť, pokiaľ ide o pivo,“ vyhlásil. „Staropramen toto náročné publikum uspokojuje už viac ako sto rokov, čo ukazuje, aký je dobrý. Myslím si, že je dôležité spolupracovať so značkami, ktoré praktizujú to, čo kážu,“ dodal.

„Praha je domovom niektorých z najlepších svetových odborných pivovarníkov a je jednou z najnáročnejších pivných kultúr na svete,“ vysvetľuje Debbie Mack, riaditeľka pivných značiek v spoločnosti Molson Coors. „Orlando je pre Staropramen perfektným partnerom – je majstrom svojho remesla, rovnako ako naši pivovarníci, a má mimoriadny vzťah k Prahe.“

logo, Markíza, JOJ, RTVS Čítajte aj Televízie si medziročne polepšili. Markíza si výrazne posilnila pozíciu trhového lídra

Nová reklama sa odohráva v Prahe a herec v nej vysvetľuje svoje spojenie s mestom a ako vznikla jeho pivná kultúra. Sprevádza po niektorých z najvýznamnejších častí mesta, od jeho slnkom zaliatych terás až po podzemné tunely, a potom sa pokúsi odhaliť tajomstvá najznámejšieho pražského piva v pivovare Staropramen. V reklame si zahral aj slovenský herec Noël Czuczor, ktorý je už dlhšie tvárou tejto českej pivnej značky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Orlando Bloom #reklamná kampaň #Noël Czuczor #Staropramen