Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Definitívny koniec sexu na Netflixe: Seriál bez väčšej pointy to má nemilosrdne zrátané

Netflix spravil to, čo sa dalo očakávať. Seriál Sex/Life zrušil iba po dvoch sériách.

11.05.2023 06:00
sex/life Foto:
Seriál Sex/Life skončil púť na Netflixe iba po dvoch sezónach.
debata
logo, Markíza, JOJ, RTVS Čítajte aj Televízie si medziročne polepšili. Markíza si výrazne posilnila pozíciu trhového lídra

Druhá séria pritom dorazila len nedávno, počas marca. Avšak už podľa príbehu pokračovania bolo jasné, že tento seriál smeruje k svojmu koncu. Netflix dal tvorcom len osem častí, aby príbeh uzavreli, čo sa aj stalo. Kým sa tak stalo, bola to spleť komplikovaných vzťahov plných sexu a nedorozumení. Niektoré postavy to mali poriadne nahnuté a niekedy to vyzeralo tak, že sa nedožijú konca. Napokon, akoby švihnutím čarovného prútika, každý našiel svoj šťastný koniec. Aj hlavná hrdina Billie (Sarah Shahi).

vinczeová Čítajte aj Z Hitu roka sa hit nestal. Relácia za takmer milión skončila na okraji diváckeho záujmu

Sex/Life bol mimoriadne netradičným počinom na pomery Netflixu, pretože sa nepýšil prešpekulovaným príbehom s pridanou hodnotou. Bol to vzťahová dráma založená na mimoriadne odvážnymi sexuálnymi scénami, za ktoré by sa nemuselo hanbiť ani ľahké porno na známych portáloch. To bol zrejme aj dôvod, prečo z prvej série sa stal nečakaný hit v roku 2021. Počas mesiaca mal na konte 67 miliónov hodín zhliadnutí a Netflix potvrdil druhú sériu.

Eurovea 2, vizualizácia, južné námestie Čítajte aj Nová Eurovea: Obľúbená dunajská promenáda sa mení. Pribudnú nové športoviská aj mestský bulvár

Ku koncu seriálu prispel aj fakt, že hlavná hviezda, bude súčasťou nového seriálu konkurenčnej televízie ABC. Shahi stvárni ústrednú postavu v pripravovanej právnickej dráme Judgement.

RTVS :24 Čítajte aj Veľký návrat na obrazovky: V RTVS diváci uvidia bývalé tváre JOJ a TA3

Príbeh seriálu Sex/Life predstavil príbeh Billie (Sarah Shahi). Na prvý pohľad usadenej mladej ženy, ktorá žije v idylickom vzťahu s manželom Cooperom (Mike Vogel), v krásnom domčeku na predmestí s bielym plotom a ukážkovou záhradou. Má dve malé deti, okolo ktorých sa točí celý vesmír. Lenže… Billie má za sebou poriadne bujarú minulosť. Len desať rokov dozadu bola, prirodzene, mladou nevybúrenou študentkou psychológie, ktorá býva so svojou najlepšou priateľkou Sashou (Margaret Odette) a užívajú si New York plnými dúškami. A to poriadne plnými. Majú šťastie, že sú najlepšími študentkami v ročníku, takže si môžu dovoliť nespútaný život plný zábavy, alkoholu a, samozrejme, sexu.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Super správa pre televíznych fanúšikov: Vieme, aké seriály prinesie Markíza v roku 2024!

V tom čase sa stretáva s jej osudovým mužom Bradom (Adam Demos). Bohatý hudobný producent vtiahne Billie ešte viac do víru veľkomesta. Spoločne nasávajú netradičné zážitky, ktoré zažije len málokto. A k tomu ten sex. Priťahuje ich to k sebe ako magnety. Keď však dôjde na otázky praktického života sú to rozdielne typy.

Ubehli Roky a Billie žije usporiadaným životom, kým sa doňho náhodou nevráti Brad. A roztočí sa úplne iný príbeh plný zlých dejových liniek, ale aj hereckých výkonov. Billie lavíruje medzi dvoma životmi a pritom ničí všetko, čo mala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál sex/life