Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bratislava získa svoj prvý megaplex: Návšteva kina vstupuje do novej éry zážitkov

Filmoví nadšenci si budú môcť vychutnať VIP služby.

28.04.2023 06:00
Cinema City VIP Foto:
Ilustračné foto.
debata

Slovensko sa čoskoro dočká svojho prvého megaplexu. Filmoví nadšenci si budú môcť vychutnať filmy vo vysokom rozlíšení až v 17 sálach, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytovali pri sledovaní filmov tie najlepšie zážitky. Nový Cinema City Megaplex bude súčasťou rozšírenia bratislavského nákupného centra Eurovea.

nakupovanie Čítajte aj Pamätáte sa na skrachované Hypernovy? Ožijú pod novou značkou. Tešiť sa môžu tieto mestá, Bratislava má smolu

Jedinečný VIP koncept

Megaplex bude rozdelený do ôsmich kompletne nových sál vybavených modernými pohodlnými sedačkami a novou projekčnou technikou. Ešte väčší zážitok z filmu a mimoriadny komfort však prinesú štyri luxusné VIP sály s celkovou kapacitou 300 miest.

Ich súčasťou bude aj občerstvenie, ktoré bude na Slovensku jedinečné. Zákazníci si budú môcť objednať rôzne druhy jedál a nápojov, ktoré im budú servírované priamo v kinosálach. Nový VIP koncept poskytne nové možnosti a neobvyklé miesto na strávenie času s rodinou a priateľmi, romantické rande, narodeninovú párty alebo firemné eventy.

Takto vyzerá VIP koncept v Cinema City Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Ilustračné foto.

All-inclusive v cene

V cene VIP vstupenky budú mať návštevníci filmového predstavenia k dispozícii oddelenú zónu s neobmedzenou konzumáciou teplého a studeného bufetu, popcornu, nachos a nealkoholických nápojov. Večeru si budú môcť užiť v útulnom lobby a film sledovať z kožených polohovateľných kresiel. „Predpokladaný dátum otvorenia je v druhej polovici augusta,“ uviedla pre Mediaklik Lenka Tichá, marketingová manažérka Cinema City pre Českú a Slovenskú republiku.

manifest, Čítajte aj Koniec sveta sa blíži: A Netflix ukáže, ako bude vyzerať. Je ešte nejaká nádej?

Ponuka služieb bude rovnaká ako v Česku, kde VIP koncept poskytuje jedine Cinema City v pražskom nákupnom centre Chodov. Samoobslužný bufet s teplými a studenými jedlami je návštevníkom kina k dispozícii 30 minút pred začiatkom a 60 minút po skončení filmu. Ponúka originálne menu z vlastnej kuchyne, napríklad dva druhy pízz, rôzne cestoviny a šalátový bar, ale aj sladké dezerty. Okrem toho majú návštevníci k dispozícii neobmedzené množstvo popcornu, nachos a nealkoholických nápojov.

Cena VIP vstupenky je 753 korún (32,10 eura), čo je zhruba o 20 eur viac ako stojí vstupenka na bežné 2D predstavenie. „Cena pre Slovensko bude špecifikovaná pri otvorení megaplexu,“ uviedla Tichá.

Pozrite si, ako vyzerá VIP koncept Cinema City v pražskom nákupnom centre Chodov:

VIP koncept ponúka aj Cinemax

Koncept VIP sál na Slovensku zatiaľ ponúka len sieť multiplexov Cinemax vo svojich kinách v bratislavskom Bory Mall, Trnave, Prešove a Žiline, kde môžu návštevníci sledovať filmy v nadštandardných a polohovateľných kreslách. Po zakúpení vstupenky do VIP lounge majú k dispozícii (okrem Žiliny) samostatnú vstupnú zónu a kaviareň, kde ich čaká rozšírený sortiment nealkoholických a alkoholických nápojov, a tiež rôzne druhy snackov. Objednať si ich môžu aj priamo z kinosály prostredníctvom tabletu. Príplatok za VIP služby je 6 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cinema City #Nová Eurovea