Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nákupná revolúcia v Kauflande: Obchodný reťazec spúšťa online trhovisko

Poskytne široký výber sortimentu elektroniky, bývania, kuchynských potrieb či módy.

14.02.2023 12:30
Kaufland Foto:
Kaufland online trhovisko.
debata (1)

Nakupovať online alebo v kamennej predajni? V Kauflande budú odteraz k dispozícii obe možnosti – vo viac ako 75 pobočkách na Slovensku alebo na online trhovisku. Prepojenie oboch svetov nájdu zákazníci od 15. februára na Kaufland.sk, ktorý poskytne široký výber tovaru z kategórie elektronika, bývanie, kuchyňa, DYI, záhrada, móda a šport či potreby pre domácich majstrov alebo deti.

streamovacie služby Čítajte aj K Netflixu, HBO Max či Disney+ pribudne SkyShowtime. Ktorú si vybrať a koľko to stojí?

„Kaufland online trhovisko prepája renomé a hodnoty značky Kaufland so svetom online nákupov. Zákazníci sa môžu tešiť na množstvo ďalších produktov z rozličných kategórií, ako je bývanie, elektronika či hobby, ktoré si stačí jednoducho objednať cez portál Kaufland.sk a nechať si ich doručiť až domov. Spoločne s predajcami budeme ponuku v nadchádzajúcom období postupne rozširovať, aby sme zabezpečili ešte väčší výber na našom trhovisku,“ uviedol Paul Pauls, generálny riaditeľ Kaufland Slovensko.

Nový projekt bude fungovať na princípe skutočného trhoviska. Reťazec aktívne spolupracuje s predajcami, ktorí na online platforme predávajú tovar pod vlastnou značkou. Okrem ceny a informácií o produkte nájde záujemca pri každej ponúkanej položke aj údaje o konkrétnom predajcovi. Tovar môže uhradiť platobnou kartou alebo prostredníctvom PayPal účtu a bude mu doručený priamo od predajcu. Pri otázkach, ktoré sa týkajú produktu alebo samotnej objednávky, môže kontaktovať zákaznícky servis Kauflandu. Ten so spotrebiteľom komunikuje prostredníctvom hotline linky alebo kontaktného formulára.

MALL Shop Čítajte aj Jeden z najväčších e-shopov zatvára svoje predajne. Mení aj sieť výdajní

Online trhovisko Kaufland.sk je pre predajcov nová príležitosť, ako osloviť nových potenciálnych zákazníkov. Vďaka jedinej registrácii môžu využívať nielen nový slovenský trh, ale získajú tiež predajný priestor v Nemecku a o pár mesiacov aj v Českej republike.

V Nemecku je Kaufland online trhovisko jedným z najväčších a najrýchlejšie rastúcich online trhovísk, mesačne ho navštívi 32 miliónov online návštevníkov a v ponuke má vyše 45 miliónov produktov vo viac než 5 000 kategóriách.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kaufland