Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na svadbe s inou zistil, že má malú dcérku. TV Doma prináša nový turecký seriálový hit

Romantický seriál Veľvyslancova dcéra už bol predaný do 50 krajín po celom svete.

26.02.2023 06:00
Ambasádorova dcéra Foto:
Romantická novinka Veľvyslancova dcéra patrí k bestsellerom distribučnej spoločnosti Inter Medya.
debata

Televízia Doma pre všetkých milovníkov a milovníčky tureckých romantických seriálov pripravila atraktívnu novinku s názvom Veľvyslancova dcéra (Sefirin Kızı). Premiérový romantický seriál o zakázanej láske a temných tajomstvách štartuje už v pondelok 27. februára v dvoch častiach za sebou.

juraj loj, einstein, Čítajte aj Jojka posilňuje seriálovú ponuku: Toto je novinka, ktorú predali do celého sveta

„V domovskom Turecku dosahovala Veľvyslancova dcéra výborné výsledky sledovanosti, odvtedy bola predaná už do viac než 50 krajín po celom svete. Seriál sa vyznačuje hviezdnym hereckým obsadením, pútavým príbehom a vysokou kvalitou produkcie, pevne preto verím, že si podmaní aj divákov a diváčky na Slovensku,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Od ostatných seriálov z krajiny polmesiaca sa Veľvyslancova dcéra odlišuje najmä tým, že od začiatku nesleduje tradičný proces, keď sa dvaja ľudia spoznávajú a postupne sa do seba zamilujú. Ústredná dvojica prežila svoj príbeh lásky už pred rokmi, ale postupne si k sebe musia nájsť znova cestu. Seriál sa natáčal v krásnych prírodných scenériách a lokalitách, ako je turisticky obľúbený región Muğla, ktorý je dovolenkovou destináciou aj mnohých Slovákov, ale tiež v Bodrume, Istanbule a Čiernej Hore.

iveta, Čítajte aj Predstaviteľku Ivety čaká výzva: Poznáme detaily seriálu, pre ktorý ju Markíza uchmatla Jojke!

Sancar (Engin Akyürek), syn chudobného roľníka, sa zamiluje do Nare (Neslihan Atagül Doğulu), dcéry tureckého veľvyslanca. V ich svadobnú noc však Nare zmizne a nikto nevie, čo sa s ňou stalo. O deväť rokov neskôr sa Sancar žení s Menekşe (Tülin Ece), dievčaťom z jeho mesta. Na svadbe sa šokujúco objaví Nare s malým dievčatkom Melek (Beren Gençalp), o ktorom tvrdí, že je to Sancarova dcéra. Nare očividne uteká pred problémami a je nútená mu svoju dcéru zveriť do starostlivosti. Čo sa stalo v osudnú noc pred rokmi, že to prinútilo Nare zmiznúť? Prečo Nare uteká? Dokážu si k sebe so Sancarom opäť nájsť cestu?

Romantická novinka z Turecka Veľvyslancova dcéra. Foto: TV Doma
Ambasádorova dcéra Romantická novinka z Turecka Veľvyslancova dcéra.
vedma, Antónia Lišková Čítajte aj Prichádza seriál, na ktorý neexistovala odvaha ho vytvoriť! Stoja za ním slovenskí tvorcovia

Ani jeden z protagonistov hlavných úloh nie je vo svete romantických seriálov nováčikom. Engin Akyürek, ktorý hrá Sancara, je považovaný za jedného z najúspešnejších tureckých hercov. V minulosti stvárňoval ústrednú rolu napríklad v úspešnom seriáli Fatmagül, ktorý bol mimoriadne obľúbený aj u slovenských divákov a diváčok.

Turecká herečka Neslihan Atagül Doğulu, predstaviteľka postavy Nare, sa objavila v hlavnej úlohe ďalšieho populárneho seriálu Nekonečná láska, ktorý v roku 2017 získal ocenenie Najlepšia telenovela roka na prestížnych cenách Emmy.

Neslihan Atagül Doğulu (Nare) a Engin Akyürek... Foto: TV Doma
Veľvyslancova dcéra Neslihan Atagül Doğulu (Nare) a Engin Akyürek (Sancar) v seriáli Veľvyslancova dcéra.

Nová telenovela štartuje v pondelok 27. februára. Televízia Doma ju bude uvádzať vždy od pondelka do piatka o 21.40 hod. v dvoch častiach za sebou. Predplatitelia streamovacej služby Voyo si už môžu v exkluzívnom predstihu pozrieť až desať epizód. Nový vysielací čas dostane kultová telenovela Skrytá vášeň, ktorej pravidelná dvojitá dávka obsadí pracovné popoludnia so začiatkom o 15.55 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #telenovela #TV Doma