Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester v menších televíziách: Filmové komédie, hudobné dokumenty a Rowan Atkinson ako komisár Maigret

Ako bude vyzerať silvestrovská zábava v menších slovenských televíziách?

30.12.2023 06:00
po čom muži túžia, Foto:
Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer a Anna Polívková v komédii Po čom muži túžia.
debata

Kým televízie Markíza, Joj a Jednotka prinášajú na Silvestra veľké šou a špeciálne vydania svojich osvedčených zábavných relácií, na svojich menších televíznych staniciach stavili na filmové komédie aj legendárne hudobné hviezdy.

Einstein Čítajte aj Slovenský seriál, ktorý v roku 2023 zaujal a zaslúžil by si pokračovanie: Zmení televízia rozhodnutie?

Filmová nádielka na Doma a Dajto

Televízia Doma si na silvestrovský večer pripravila úspešné české komédie Po čem muži touží s Annou Polívkovou a Jiřím Langmajerom, a Štěstí je krásná věc s Petrou Hřebíčkovou a Karlom Zimom. Po polnoci sa všetky želania splnia v komédii Špindl 2.

Silvester na Dajto sa ponesie v znamení zábavy už od rána vďaka kompletnej sérii siedmich legendárnych komédií zo série Policajná akadémia. Večer dostane priestor kultová česká komédia Dědictví aneb Kurvahošigutntág a po polnoci hviezdne obsadené komédie Šéfovia na zabitie a Šéfovia na zabitie 2.

Silvestr – pořád nás to baví Čítajte aj Silvester na ČT: Legendárne scénky a hlášky sú späť! Televízia oslávi 70. narodeniny tým najlepším zo zábavných programov uplynulých desaťročí

Dvojka: Koncerty a dokument o Mariah Carey

Silvester na Dvojke bude v znamení svetových hudobných hviezd. Počas dňa divákov potešia hudobné dokumenty: Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, George Michael, Elton John a Tina Turner. Večernú silvestrovskú zábavu odštartuje premiérový dokument o svetoznámej speváčke Mariah Carey: Milovaná diva.

Nasledovať bude dokument s názvom ABBA navždy: víťaz berie všetko. Do polnoci divákov zabavia legendárne kapely Beatles a Queen. Po polnoci si staršie ročníky zaspomínajú na legendárnu humornú dvojicu Lasica a Satinský v programe Ktosi je za dverami.

prokurátorka, mauréry, Čítajte aj Najväčšie seriálové prekvapenie Jojky: Toto bolo naozaj výborné, hoci Slováci sa otočili chrbtom

Legendárny Maigret na Krimi

Diváci Markíza Krimi na Silvestra uvidia už od popoludnia skvelú filmovú nádielku – Posledný prípad Sherlocka Holmesa a Agatha Christie: Hniezdo supov. Podvečer a večer už preberie žezlo Rowan Atkinson ako legendárny komisár Maigret v snímkach Maigret kladie pascu, Maigret a mŕtvy muž, Maigret a noc na križovatke a Maigret na Montmartri.

České legendárne komédie na Pluske

Televízia JOJ Plus odštartuje silvestrovskú zábavu českou komédiou Černí baroni podľa slávneho zakázaného románu Miloslava Švandrlíka. Pokračovať bude s Tankovým praporom, ktorý vznikol podľa legendárneho románu Jozefa Škvoreckého. Polnočné odpočítavanie odštartuje Mr. Bean.

Na Wau odštartuje silvestrovský večer nemecká komédia Pán pestúnka a po jej skončení až do rána bude divákov zabávať komediálny seriál Uhorčík, z ktorého televízia odvysiela prvých sedem epizód za sebou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #JOJ Plus #WAU #TV Dvojka #TV Doma #TV Dajto