Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nával legendárnych telenoviel sa nekončí: Na obrazovky mieri seriál s ikonickou dvojicou

Skrytá vášeň, Divoký anjel alebo Rosalinda. Ktorý seriál sa po rokoch vráti na televízne obrazovky? Diváci budú nadšení!

09.10.2023 06:00
rany z lásky, Foto:
Rany z lásky štartujú na TV Doma v utorok, 10. októbra o 15:50.
debata (1)

Na obrazovky televízie Doma prichádza už od utorka 10. októbra 2023 ďalšia legendárna telenovela Rany z lásky, ktorá sa teší úspechu od svojho prvého uvedenia v roku 2006 a bola predaná do viac ako 60 krajín po celom svete. Diváci si ju budú môcť vychutnávať vždy od pondelka do piatka o 15:50, v dvoch častiach za sebou.

River Park Čítajte aj Hlavné mesto odkleplo pokračovanie River Parku. Namiesto planetária na nábreží pri Dunaji pribudne...

„Veľmi nás teší, že po Divokom anjelovi, Skrytej vášni a Rosalinde môžeme fanúšikom klasických latinskoamerických telenoviel priniesť ďalší atraktívny a obľúbený titul, ktorý už dlhší čas nemali možnosť vidieť. Televízia Doma tak opäť potvrdzuje, že ponúka najbohatší a najpestrejší obsah pre všetkých milovníkov seriálovej romantiky,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

mama na prenájom, Čítajte aj Nový jesenný rekord je tu! Tento seriál čoraz viac valcuje a prekonáva aj večerné programy

Hlavné úlohy v obľúbenej argentínskej telenovele Rany z lásky stvárnili hviezdy prvej veľkosti Natalia Oreiro a Facundo Arana, ktorých si aj slovenské diváčky a diváci zamilovali v kultovom seriáli Divoký anjel. Príbeh boxerky Monity, ktorá sa musí kvôli zraneniu vzdať hviezdnej športovej kariéry, a expilota Formuly 1 Martína, ktorý tápe životom bez akéhokoľvek cieľa, bol pre Nataliu a Facunda výzvou. Mohli tak znovu predviesť, že sú nerozlučná dvojka.

Facebook Čítajte aj Koniec Facebooku zadarmo? Meta plánuje spoplatniť verziu bez reklamy, mohla by stáť až 13 eur mesačne

O čom je seriál Rany z lásky?

Krásna Esperanza (Natalia Oreiro), prezývaná tiež Monita, je profesionálna boxerka, ktorá je po nečakanom zranení nútená opustiť boxerský ring. Rozhodne sa hľadať si novú prácu, aby podporila svojho dobráckeho priateľa Quiqueho (Carlos Belloso) a jeho matku. Pri hľadaní práce sa dostane do spoločnosti Quesada, ktorú vlastní fešák Martín (Facundo Arana). Títo dvaja sa náhodne stretnú a zamilujú sa do seba na prvý pohľad.

Ganz House Čítajte aj Bratislavská Eurovea dostane ďalšie rozšírenie: Nová budova ohúri unikátnym dizajnom

Martín je vdovec, po tragickej smrti svojej ženy sa vzdal lásky k pretekom monopostov Formuly 1 a chystá sa znovu oženiť s ambicióznou a frivolnou Constanzou (Carla Peterson). Martín sa rozhodne zamestnať Esperanzu ako svoju osobnú asistentku a tá sa postupne stáva neoddeliteľnou súčasťou jeho života, najmä po tom, čo sa rozhodne adoptovať troch súrodencov bez domova. Títo dvaja budú na ceste za skutočným šťastím čeliť neprekonateľným prekážkam, pretože Constanza a Quique urobia všetko pre to, aby ich rozdelili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #TV Doma