Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix potvrdil návrat svojho megahitu: Už na jeseň dorazí posledná séria

Životopisný seriál o živote kráľovnej Alžbety II. - Koruna - dôjde k svojmu záveru. Netflix potvrdil vysielanie šiestej série počas neskorej jesene. Dá sa očakávať, že by mala doraziť opäť v novembri.

24.07.2023 06:00
The Crown, crown, koruna, Foto:
Šiesta a posledná séria Koruna dorazí tento rok počas neskorej jesene.
debata (1)
tv, televízia, televízor, stream, streamovacia služba, obývačka, obrazovka, televízor Čítajte aj Televízie, traste sa! Diváci vám to zrátajú: Začína sa hľadanie najhoršieho slovenského seriálu sezóny

Rozlúčková séria sa už dostane do obdobia, ktoré svet zažil v nedávnej minulosti a ľudia vybrané udalosti majú ešte v živej pamäti. Začne sa však tragicky a to smrťou princeznej Diany. Tvorcovia Koruny sa vždy snažili o hodnoverné a, najmä, neutrálne zobrazenie svojho pohľadu na históriu najslávnejších monarchov sveta. Seriál nikdy nepodsúval názor na udalosti, ale aj škandály, ktorými mi si prechádzala. Dôkazom je aj nedávno sprístupnená piata séria, ktorá ukázala rozbité manželstvo Diany a Charlesa, ich vzájomnú nevraživosť, mentálne strasti Diany, ale aj pohľad na ikonický rozhovor, v ktorom odhalila, čo sa deje za múrmi Buckinghamského paláca.

star trek, Čítajte aj Táto streamovacia služba ponúkne bombastickú letnú dávku filmov a seriálov: Toto všetko uvidíte!

Všetky tieto udalosti vrhli negatívny tieň nielen na Alžbetu II., ale aj celú rodinu. Diváci sú už teraz zvedaví, ako si tvorcovia poradia s vyobrazením tejto tragédie. Niečo málo už bolo naznačené počas samotnej produkcie. Netflix tvrdí, že príbeh sa skôr zameria na samotnú smrť a udalosti, ktoré po nej nasledovali, ako bažiť po škandáloch a explicitného vyobrazenia celej nehody.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Diváci si môžu vydýchnuť: Markíza sa dohodla s UPC, čaká ich ďalšie prekvapenie

Následne sa dej posunie na prelom milénia a väčšiu pozornosť na seba strhnú korunní princovia. Nebude chýbať osudové stretnutie Williama a Kate a začiatok ich romantického príbehu, ktorý vyvrcholil svadbou a príchodom troch detí. Určite nebude absentovať aj princ Harry.

Väčšie špekulácia však spôsobuje samotný záver seriálu, ktorý tvorcovia taja. Nie je jasné, v ktorom momente sa dej zastaví a ako. Jediná známa informácia hovorí, že príbeh nedôjde do súčasnosti a nebude sa venovať aktuálnym rozbrojom v kráľovskej rodine.

Takto vyzerá piata séria Koruny! Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Záber z piatej série Koruny.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #The Crown #televízna sezóna 2023/2024