Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké finále! Ktorá televízia sa bude hanbiť? Rozhodnite, ktorý slovenský seriál je najhorší

Po roku sa vracia obľúbená čitateľská anketa. Počas júla čitatelia budú voliť najhorší slovenský seriál uplynulej televíznej sezóny 2022/2023.

22.07.2023 06:00
debata (3)

Čas je neúprosný! Veľká júlová anketa je na svojom konci. Čitatelia Pravdy a Mediakliku vo finálovom, štvrtom kole rozhodnú, ktorý slovenský seriál je najhorší za uplynulú televíznu sezónu. Rovnako ako minulé roky, tak aj tento rok sa najhorší seriál sezóny hľadal počas štyroch kôl.

Prvé kolo sa konalo od 1. júla do 7. júla. Na jeho konci vypadli z rebríčka až štyri seriály. Tieto seriály si môžu teda vydýchnuť – Klamstvo, Druhá šanca, Pán profesor a Kriminálka Kraj.

Druhé kolo má svoj záver za sebou. Tentokrát sa hanbe vyhla Nemocnica, Mama na prenájom a Dunaj, k vašim službám.

V treťom kole bojovalo šesť seriálov, hanbe sa napokon vyhla Iveta, Einstein a Výnimočná Nikol.

Do štvrtého kola „postúpila“ najhoršia trojka slovenských seriálov sezóny. Z tejto trojice si čitatelia vyberú „víťaza“, a to v čase od 22. júla do 28. júla.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Diváci si môžu vydýchnuť: Markíza sa dohodla s UPC, čaká ich ďalšie prekvapenie

Túto sezónu sa do boja o (ne)priazeň divákov nezapojila verejnoprávna RTVS, ktorá neodvysielala ani jeden vlastný pôvodný seriál.

Vydrica Čítajte aj Hlavnému mestu pribudne nová atrakcia. Po rokoch plánov bude mať výťah na Bratislavský hrad

Veľké vyhodnotenie sa čitatelia dozvedia 26. augusta spolu s anketou o najlepší slovenský seriál sezóny, ktorá prebehne počas augusta.

Čitatelia v ankete hlasujú za NAJHORŠÍ slovenský seriál sezóny.

Planetárium Čítajte aj Je definitívne rozhodnuté: Bratislava odmietla planetárium, PKO zaniklo bez náhrady

1. Chatári – 1. séria – TV Markíza

Chatári bol oddychový seriál pre celú rodinu, plný vtipných dialógov a komických, ľahko absurdných situácií. Natáčal sa podľa úspešnej českej predlohy s názvom Osada z pera jedného z najúspešnejších tamojších scenáristov Petra Kolečka.

2. Hranica – 2. séria – TV JOJ

Pašeráci z obce Krivé robili spoločnosť svojim divákom celú sezónu! A všetko nasvedčuje tomu, že sa na tom nič nezmení ani po letných prázdninách. Televízia JOJ stále pokračuje v nakrúcaní nových príbehov. V obmedzenom režime sa seriál objaví na obrazovkách aj počas letných prázdnin.

3. Tomáš a Diana – 1. séria – TV JOJ

Netradičný formát nového seriálu ukazuje konfliktné situácie obyčajného páru s nadhľadom, láskavosťou a humorom. Krátke úseky zo života dvojice v zrelom veku dajú divákom možnosť oddýchnuť si, zasmiať sa, a zároveň ponúknu návod, ako s láskou riešiť problémy každodenného súžitia dvoch ľudí, ktorí sa rozhodli ísť spolu životom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023