Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový seriál ukáže slovenského premiéra na dôchodku: Kto sa v ňom nájde?

Šesťdielna miniséria bude mať premiéru exkluzívne na streamovacej platforme SkyShowtime 4. septembra. Pozrite si prvé zábery!

24.08.2023 06:00
víťaz, hajdu, Foto:
Prvý slovenský seriál pre svetovú streamovaciu službu dorazí na SkyShowtime už 4. septembra.
debata
možné je všetko, Čítajte aj Markíza odtajnila plány o novej šou: Bude to niečo veľkolepé plné zvučných mien

Víťaz je pútavá rodinná komédia, ktorá sleduje život Viktora Hudáka (Ady Hajdu), bývalého premiéra malej európskej krajiny, ktorý sa po desaťročí snaží získať späť srdcia svojej rodiny, ktorú počas svojej politickej kariéry zanedbával. Snaží sa začleniť do bežných činností a zároveň sa pokúša získať späť náklonnosť svojich dcér a manželky.

Pečie celé Slovensko III Čítajte aj Kedy sa na obrazovky vráti Pečie celé Slovensko? Diváci si musia počkať, najprv bude mať premiéru úplne nová šou RTVS

Jeho cesta je však plná nečakaných a úplne nových každodenných výziev, ktoré niekedy prekonávajú tie, s ktorými sa stretol počas svojho pôsobenia v parlamente. Seriál s dokonalou kombináciou humoru a drámy skúma dobrodružnú cestu Viktora, jeho dcér, manželky a najbližších.

Víťaz prichádza od 4. septembra na SkyShowtime Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Víťaz.
pán profesor, pán profesor 5, marcinková, maštalír, Čítajte aj Veľký návrat po roku: Markíza odtajnila detaily novej série svojho dlhoročného hitu

Víťaza režíroval renomovaný český filmár Jan Hřebejk (kultová česká komédia Pelíšky), scenár napísala Zuzana Dzurindová a hlavným kameramanom je Martin Šácha. V hlavných úlohách sa po boku populárneho slovenského herca Adyho Hajdu predstavia držiteľka Českého leva Ivana Chýlková, na Českého leva nominovaná Natalia Germani, ale aj mladé vychádzajúce hviezdy Petra Dubayová a Rebecca Rigová. Ďalšie herecké obsadenie tvoria Noël Czuczor, Milan Ondrík, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Vladislav Plevčík, Sarah Arató a Štefan Martinovič.

Action Zvolen - ilustracna fotka Čítajte aj Action sa z presúva z východu do stredu Slovenska. Ďalšiu predajňu otvorí v Banskobystrickom kraji

Hlavným producentom seriálu je Jan Bílek, výkonným producentom Aleš Týbl. Ďalšími producentmi, ktorí sa na seriáli podieľali, sú Tereza Polachová a Steve Matthews. Seriál Víťaz sa natáčal prevažne v Bratislave.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Víťaz #SkyShowtime #televízna sezóna 2023/2024