Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Že tento seriál bude pokračovať? Nikto by nečakal, že môže ponúknuť pokračovanie

Streamovacia služba Hulu poriadne prekvapila. Po takmer dvoch rokoch od odvysielania potvrdila nakrúcanie ďalších dielov mrazivej minisérie.

28.08.2023 06:00
nine perfect strangers, nicole kidman, Foto:
Seriál Nine Perfect Strangers dostane pokračovanie.
debata
Česká televízia Čítajte aj Česká televízia odtajnila jesenný program. Ponúkne nový seriál, pokračovanie Osady i návrat StarDance

V lete 2021 mal premiéru seriál Nine Perfect Strangers s absolútne hviezdnym obsadením. Hlavnú rolu stvárnila Nicole Kidman. Po jej boku sa objavili Melissa McCarthy, Luke Evans, Regina Hall, Michael Shannon alebo Bobby Cannavale. Za seriálom stáli ostrieľaní tvorcovia, zavše hovorí meno David E. Kelley, ktorý stvoril televíznu podobu Big Little Lies (Veľké malé klamstvá) alebo The Undoing (Mala si to vedieť). Miniséria vznikla na základe rovnomennej knižnej predlohy.

Didier Stoessel Čítajte aj Je televízia umierajúce odvetvie? Ani náhodou, tvrdí šéf CME. Video stále rastie, rozvíjame tzv. fast TV

Nicole Kidman si vyskúšala rolu líderky mentálnej liečebne, kde sa chodia ľudia zmieriť sami so sebou. Liečebný dom je však nevšedný, je v ňom niečo zvláštne znepokojujúce a nie je to len jeho líderka.

„Pacienti“ si budú musieť počas 10 dní prejsť rôznymi zvláštnymi, neraz zvrátenými procedúrami, ktoré z nich dostanú to najhoršie, čo ich duša skrýva. A pohľad na pacientov na pokraji šialenstva bude skvostný! Každý príde s iným problémom, niekoho trápi vzťah, iného manželstvo, práca…

sex education, Čítajte aj Prudko vtipný seriálový hit od Netflixu hlási nečakaný koniec: Kedy príde posledná séria?

Nie je to prvýkrát, keď pôvodne zamýšľané jednorazové minisérie dostanú pokračovanie. V prípade Nine Perfect Strangers je to o to väčšie prekvapenie, že nové časti neboli vôbec nutné, pretože dej a osudy postáv sa uzavrel. Teda pred dvoma rokmi to tak vyzeralo.

Druhá séria by mala ponúknuť rovnakú premisu ako jednotka. Nicole Kidman ako vyšinutá sociopatka a terapeutka s mrazivými tajomstvom opäť začne „liečiť“. Nebude to však v luxusnom liečebnom dome ako z budúcnosti, ale dej by sa mal presunúť so švajčiarskych Álp, kam sa hlavná hrdinka po konci prvej série presunula, aby utiekla spravodlivosti.

elita, elite, Čítajte aj Zvrhlý, oplzlý, poburujúci: Tento hit Netflixu hlási premiéru ďalšej škandalóznej série

Nateraz je potvrdený návrat iba Nicole Kidman, zo starej partie by sa nemal vrátiť už nikto. Jej nových pacientov stvárnia nové postavy s pohnutými osudmi. Premiéry sa diváci dočkajú najskôr na konci roka 2024 alebo na začiatku 2025.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #seriál Nine Perfect Strangers