Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nekonečná letná pauza sa končí! Vieme, ako bude pokračovať Mama na prenájom

Už v pondelok podvečer sa do vysielania po letnej pauze vráti obľúbený rodinný seriál Mama na prenájom. Divákov čaká druhá séria! O čom bude?

31.08.2023 06:00
mama na prenájom, Foto:
Druhá séria Mamy na prenájom štartuje 4. septembra na Markíze.
debata
prokurátorka, mauréry, vaculík, Čítajte aj Toto bude čosi špeciálne: Jojka už o pár dní predstaví seriál, aký tu ešte nebol

Po niekoľkomesačnej prestávke vo vysielaní už v pondelok, 4. septembra o 17:55, sa opäť rozohrajú zápletky druhej série Mamy na prenájom. V druhej sérii sa medzi hlavnými postavami predstaví aj ďalšia známa herecká tvár, a to Monika Horváthová, ktorá sa zhostí úlohy biologickej mamy malej Hanky (Larisa Mižigar) a manželky Martina (Adama Bardyho). Postava Lucie ako aj mnohé iné prinesú do celého príbehu nový rozmer.

jana kovalčíková, možné je všetko, Čítajte aj Šokujúce jesenné zmeny na Markíze: Prekvapujúce obsadenie veľkej šou a to nie je všetko!

V nových epizódach druhej série nečakaný príchod biologickej matky Hanky, Lucie (Monika Horváthová), poriadne zamieša kartami u Tomanovcov. Napriek tomu, že Martin (Adam Bardy) a Naďa (Martina Zábranská) by si priali, aby sa nič nemenilo, Lucia ich predstavy ignoruje a správa sa nepredvídateľne. Edo (Vlado Kobielsky) a Beáta (Kamila Heribanová) sa pripravujú na príchod nového člena do rodiny a ich sľub „v dobrom aj v zlom“ prechádza skúškami. Rodina Vernerovcov sa snaží zahojiť staré rany, a to nielen v súvislosti s chorobou Zuzany (Gabriela Dzuríková) a jej liečbou, ale aj s minulosťou, ktorá ich kedysi nešetrila a rozdelila.

Prvé zábery z 2. série Mamy na prenájom Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Prvé zábery z druhej série diváckeho hitu Mama...
možné je všetko, Čítajte aj Jeseň na Markíze: Návrat najväčších diváckych hitov a veľký risk s úplne novou ťažiskovou šou

Čo všetko čaká hlavné postavy v druhej sérii Mamy na prenájom?

Naďa – Maca Zábranská

Naďa v prvej sérii prijala svoju úlohy novej matky a k tomu si konečne našla toho správneho muža – Martina. Príchodom Lucie sa ale všetko mení. Naďa si doteraz bola aj Martinom, aj Hankou stopercentne istá. Verila, že je pre nich to najlepšie. Všetko sa mení príchodom Lucie a Naďa sa musí konfrontovať s najzákladnejšou otázkou – je pre Hanku s Martinom tá najlepšia voľba? Naďa je osoba, ktorá sa celý život obetovala – v minulosti nešla cestovať, pretože to nemohla otcovi urobiť. Nedávno zasa prijala úlohy matky, lebo nemohla sklamať malé dievčatko. Obetuje sa zasa, aby Martin s Hankou boli ako dokonalá rodina s Luciou? Alebo si vydobyje svoje šťastie a uvedomí si, na čo má právo?

na nože, martin novák, Čítajte aj Postrach alebo posledná záchrana? Jarný divácky hit sa expresne rýchlo vracia s novými časťami

Martin – Adam Bardy

Martin si už plánoval život s Naďou. Príchod Lucie mu však nabúra všetky plány. Bude musieť bojovať silnejšie ako predtým, aby si udržal vzťah s Naďou a aby vysvetlil Hanke všetky zmeny, ktoré sám nemá v láske. Martin Luciin návrat nevníma pozitívne, táto kapitola sa pre neho uzavrela vtedy, keď od neho a Hanky Lucia odišla. Martin je však milujúci otec a s ohľadom na Hanku nedokáže Martin Luciu z ich života úplne vymazať. Lucia robí všetko pre to, aby bolo pokušenie pre Martina neodolateľné… Ako sa Martin nakoniec rozhodne?

Michal Kovačič, Na telo Čítajte aj Smer bojkotuje Markízu, hovorí o manipulácii v diskusiách. Televízia ostro reaguje

Lucia – Monika Horváthová

Lucia pred rokmi opustila svoje dieťa a nechala Martina aj Hanku žiť bez nej. Role matky sa nevedela zhostiť, cítila to ako obrovskú zodpovednosť a vždy jej išlo o to, čo chce ona. Po rokoch sa vracia a chce svoju chybu napraviť – teda stať sa matkou svojej Hanke. V pláne vymazať jej roky absencie v Hankinom a Martinovom živote však natrafí na Naďu, ktorá jej do plánov nezapadá.

Hanka – Larisa Mižigar

Hanku čaká veľký míľnik v živote dieťaťa – nástup do prvého ročník. Je však zmätenejšia ako nikdy predtým. Všetko, čo v živote chcela je maminka. A teraz má dve a často aj vystresovaného a nahnevaného ocka. Kde je pravda? Ktorá je teda jej maminka?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Mama na prenájom #televízna sezóna 2023/2024