Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec Dunaja je tu a diváci sa nevedia s tým zmieriť: Seriálový fenomén dorovnáva rekordy

Veľké finále 4. série uvidia diváci Markízy už vo štvrtok večer. Dajú sa očakávať obrovské zvraty, ktoré fanúšikom vyrazia dych.

30.11.2023 06:00
dunaj, koleník, Foto:
Veľké finále 4. série Dunaja diváci uvidia už tento štvrtok.
debata (1)

Dobrou správou je, že Dunaj má isté pokračovanie aj počas roka 2024, nateraz sa však nevie, kedy Markíza spustí vysielanie piatej série tesne po Vianociach, ale nechá fanúšikov ešte vo väčšom napätí a nové epizódy si v zálohe podrží o trošku dlhšie. Každopádne Dunaj sa lúči s rokom 2023 ako absolútny divácky fenomén a najsledovanejší seriál tohto roka.

Šťastný Hlavák Čítajte aj Praha sa s tým nebabre: Nevľúdnu hlavnú stanicu čaká úchvatná rekonštrukcia. A čo Bratislava?

Vo štvrtok 23. novembra 2023 v rámci univerzálnej cieľovej skupiny 12+ dorovnal svoju absolútne najvyššiu sledovanosť od januárového štartu. Zároveň sa v oboch hlavných cieľových skupinách stal suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Pellegrini raši tomáš Čítajte aj Pellegrini sa ospravedlňuje za reakciu svojej hovorkyne: Nevhodné slová do médií nepatria

Trinásta premiérová epizóda 4. série Dunaja dorovnala v cieľovej skupine 12 – 54 svoj doposiaľ druhý najvyšší rating 9,1% a zaznamenala nadpriemerný podiel na trhu 29,7%. Nemocnica na Jojke zinkasovala 17,8% podiel na trhu a zábavná šou Hit roka na Jednotke RTVS iba 9,2% podiel v rovnakej cieľovej skupine.

Karol Farkašovský Čítajte aj Farkašovský zmazal pôvodný status o chlebe s masťou. Teraz hovorí o „dôslednej kontrole internetu“

Táto epizóda dorovnala svoj zatiaľ absolútne rekordný počet 552-tisíc divákov starších ako 12 rokov a v čase vysielania zasiahla dokonca až 704-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

čas nádejí, Čítajte aj Zvalcuje RTVS Markízu a Jojku? Konečne potvrdila vysielanie nového slovenského seriálu

Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma. Epizóda zaznamenala rating 4,7% a doposiaľ štvrtý najvyšší trhový podiel 26,7% v cieľovej skupine 12 – 54.

Druhým najsledovanejším seriálom na trhu sa vo štvrtok stala podvečerná Mama na prenájom, ktorá si pripísala rating 6% a trhový podiel 25,3% v cieľovej skupine 12 – 54. Túto epizódu si vychutnalo celkovo 396-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mala dosah na 497-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám