Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dunaj sa lúčil so zavraždenou postavou: Uplakaná epizóda prilákala takýto počet divákov...

Tvorcovia v ostatných týždňoch v deji poriadne pritvrdili, najnovšie sa diváci museli rozlúčiť s postavou Johanky.

14.11.2023 06:00
dunaj, Foto:
Minulý týždeň sa v Dunaji odohrala rozlúčka s postavou Johanky, ktorú Slováci vo veľkom sledovali.
debata
fake news Čítajte aj Vaši známi naň opäť naleteli: Slovenským internetom sa šíri stokrát omieľané klamstvo

Počas minulotýždňovej utorkovej epizódy prebehla posledná rozlúčka plná sĺz nad jej tragickým odchodom. Seriál Dunaj znova potvrdil vysokú úroveň sledovanosti. Už niekoľko týždňov stabilne neklesá pod 500-tisícovú hranicu veľkosti publika.

hranica, Čítajte aj Definitívne potvrdené: Jojkárska seriálová stálica to má po rokoch zrátané!

V utorok 7. novembra 2023 sa v oboch hlavných cieľových skupinách stal absolútne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a opäť tak porazil konkurenčný seriál Nemocnica na Jojke.

ranč, pocisková, polák, czuczor, madárová, Čítajte aj Jojka v roku 2024: Najväčší seriálový reštart. Chystá frontálny útok proti Markíze. Pokorí ju?

Spomínaná ôsma premiérová epizóda 4. série Dunaja v cieľovej skupine 12 – 54 zvíťazila s ratingom 8,4% a trhovým podielom 26,9%. Nemocnica na Jojke v rovnakej cieľovej skupine sa musela zmieriť s podielom na trhu iba 17,1%. Rodinná sága pritiahla k obrazovkám fantastických 511-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania zasiahla až 641-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Slovak Telekom vianočná reklama Čítajte aj Slovákov dokáže rozdeliť aj neškodná vianočná reklama: Spermie a slipy spustili petíciu

Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma. Ďalšia premiérová epizóda zaznamenala rating 3,7% a trhový podiel 22% v cieľovej skupine 12 – 54. Seriál Tomáš a Diana na Jojke uhral podiel na trhu iba 10,9% v cieľovke 12 – 54) a fil Gump – pes, ktorý naučil ľudí žiť (podiel 4,1% v rovnakej cieľovej skupine).

Druhým najsledovanejším seriálom na trhu sa v utorok stala podvečerná Mama na prenájom, ktorá si pripísala rating 5,9% a trhový podiel 24% v cieľovej skupine 12–54. Túto epizódu si vychutnalo celkovo 391-tisíc divákov, pričom aspoň na tri minúty si ju zaplo 481-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám