Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bombastická letná premiéra na Jojke: Do vysielania sa vracia najobľúbenejší akčný seriál

Nedočkaví fanúšikovia seriálu 911 sa konečne dočkajú nových častí!

20.06.2023 06:00
911, Foto:
Slováci sa konečne dočkali, prichádza 5. séria obľúbeného seriálu 911.
debata (1)
Vedma, Čítajte aj Prvý fantasy seriál u nás Vedma: Keď ambície predbehnú tvrdú realitu, skončia veľmi ďaleko od dokonalosti

Televízia JOJ sa toto leto vracia k modelu, ktorý vyšiel aj pred pár rokmi. Obľúbený akčný seriál 911 opäť ponúkne počas leta v hlavnom vysielacom čase. Ešte lepšou správou je, že od 20. júna bude vysielať premiérovú piatu sériu v dvoch častiach za sebou. Práve seriál 911 ako jeden z mála naplno zabodoval v prime-time od čias legendárnych Kostí. A diváci sa nových príbehov záchranárov nevedia nabažiť.

sex v meste, and just like that, ako to bolo ďalej, Čítajte aj To najlepšie ešte len príde o pár dní: Pripravte sa na letný nával seriálových megahitov

Nie je tajomstvom, že tvorcovia seriálu každú sériu odštartujú veľkolepou epizódou, ktorá vyrazí dych a zároveň navnadí na ďalšie sledovanie. Bola tu už tsunami v Los Angeles, zemetrasenie, pretrhnutá priehrada… Čo to bude tentokrát? Diváci sa môžu tešiť na naozaj zbesilú úvodnú dvojepizódu!

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza pripravuje ďalší prémiový seriál: Toto bude nástupca úspešného Klamstva

Los Angeles sa ocitne pod útokom! Tvorcovia chcú touto témou upozorniť aj na nebezpečenstvo, ktoré so sebou prináša kyberbezpečnosť. Asi len málokto si uvedomuje, čo všetko riadia počítače a umelá inteligencia. Aké detaily v našich životoch riadi počítač. Piata séria teda odštartuje hackerským útokom a paralyzuje miliónové mesto a záchranné zložky budú mať plné ruky práce nielen s chaosom, ale aj so samými so sebou.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka ide tvrdo proti konkurencii: Novú televíziu spustí nečakane skoro

V Los Angeles začnú vypadávať elektronické systémy v dôsledku kybernetických útokov, čo spôsobí paniku a zamestná Bobbyho hasičský tím a ostatných záchranárov. Eddie sa chystá predstaviť rodine Anninu neter na jej krstinách. Nahromadený stres z posledného obdobia si na ňom vyberá svoju daň. Maddie nie je ani zďaleka v poriadku. Athena (ANGELA BASSETTOVÁ) vyrovnáva s traumatickým zážitkom, keď sa Jeffrey Hudson (NOAH BEAN), ktorý ju napadol a poranil, konečne postaví pred súd. Pojednávanie so sériovým násilníkom sa navyše vôbec nevyvíja priaznivo pre bezpečnosť jeho obetí, pretože súd ho nemusí poslať späť do vyšetrovacej väzby.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Obrovské televízne prekvapenie: Markíza vracia do hry šou, ktorú by len málokto čakal

Bobby a jeho kolegovia sa snažia zaistiť vrtuľník, ktorý nedokázal pristáť pre výpadok prúdu. Výpadok elektriny v dôsledku kybarnetických útokov trvá už niekoľko dní a sú s ním spojené rôzne problémy. May musí zachrániť život chlapca na ventilátore, ktorému pre slabé batérie hrozí udusenie. Hasiči zasahujú v zoologickej záhrade, kde sa voľne pohybujú zvieratá.

Oravský hrad Čítajte aj Na Oravský hrad sa nasťahovali filmári. Nakrúcajú vianočnú rozprávku pre RTVS

Až po piatich dňoch polícia zistí, že sériový násilník Hudson je na úteku. Athena si uvedomuje, že nielen ona, ale celá jej rodina sa ocitla v životnom ohrození. Eddie si prizná, že spúšťačom jeho úzkosti je pravdepodobne Anna. Maddina popôrodná depresia sa zhoršuje a zúfalý Chimney sa konečne zdôverí Hen.

Ďalšou dobrou správou je, že 911 má v USA za sebou úspešne uzavretú aj šiestu sériu, a aby toho nebolo málo, má istú aj siedmu. Tu však prichádza veľká zmena, ktorá v Spojených štátoch spôsobila hotový ošiaľ. Televízia FOX sa svojho akčného seriálu vzdala a vyzeralo to tak, že by mohol skončiť. Napokon ho preberie konkurenčná ABC, pod ktorej taktovkou vznikne siedma séria a zrejme aj ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál 9-1-1