Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový príbeh o Ivete Bartošovej sa uzavrie: Konečne sa našiel predstaviteľ jej...

Nakrúcanie poslednej série o príbehu Ivety Bartošovej sa chýli ku koncu. Konečne je známe, kto stvárni v seriáli jej syna Artura. Podoba s realitou je zarážajúca!

12.11.2023 06:00
Karel šimek, Anna Fialová, iveta, Foto:
Prvý pohľad na tretiu sériu Ivety, v ktorej sa objaví aj seriálový syn Artur.
debata

Trinásť rokov po odchode od Ladislava Štaidla sa Ivetin život a kariéra zmenili na nepoznanie: alkohol, antidepresíva a každodenný záujem bulvárnych médií jej berú nádej. Vypredané haly a úspešné albumy sa zdajú byť minulosťou, ale Iveta sa nemieni vzdať. Je presvedčená, že pravá láska na ňu stále čaká. A predovšetkým, má vedľa seba toho, kto ju nikdy neopustí – svojho dospievajúceho syna Artura.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Takto ešte RTVS ešte nerozdrvila Markízu a Jojku: Razom prišlo o 100-tisíc viac divákov

V hlavnej úlohe minisérie sa opäť objaví Anna Fialová, ktorá tak so svojím predobrazom prejde celkovo viac ako tri dekády života. K Fialovej sa v tretej sérii pridajú David Prachař ako Ivetin partner a majiteľ bezpečnostnej agentúry Josef Rychtář, Richard Krajčo ako Ivetin oddaný fanúšik Zdeněk Macura a Filip Rajmont ako niekdajší kráľ bulvárnych médií Pavel Novotný so svojou podriadenou, novinárkou a zároveň Ivetinou kamarátkou Gabi v podaní Zuzany Zlatohlávkovej. Jana Stryková si zahrá Gabinu hlavnú rivalku, bulvárnu novinárku Simonu, a Alena Mihulová si zopakuje úlohu Ivetinej matky Svatavy Bartošovej.

the marvels, marvel, brie larson, captain marvel, Čítajte aj Pripravte sa na šialenú jazdu a skvelé efekty. Do kín vstúpil najkratší film v histórii Marvelu

„Streamovacia služba Voyo prináša svojim predplatiteľom čoraz širšiu a pestrejšiu ponuku exkluzívnych titulov pôvodnej tvorby. Iveta patrí medzi doposiaľ najúspešnejšie Voyo Originály, pričom ide naozaj o výnimočné dielo tej najvyššej produkčnej kvality. V záverečných častiach sa tak uzavrie pozoruhodný životný príbeh jednej z najobľúbenejších československých speváckych hviezd, ktorej hity sú večné,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova.

Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte aj Posun v kauze vypnutia Markízy: Operátor zverejnil novú ponuku služieb

Konečne je známe, kto v seriáli stvárni Bartošovej syna Artura. Hľadania „toho pravého seriálového“ Artura nebolo vôbec jednoduché. Napokon padla voľba na trinásťročného Karla Šimeka, ktorý prešiel náročným konkurzom. To, že tvorcovia vybrali správne jasne ukazujú aj prvé zábery. Podobnosť s realitou je až dychberúca.

Prvý pohľad na tretiu sériu Ivety, v ktorej sa... Foto: Voyo
Karel šimek, Anna Fialová, iveta, Prvý pohľad na tretiu sériu Ivety, v ktorej sa objaví aj seriálový syn Artur.

„Inzerát na rolu Artura sme našli na Facebooku. Po prvom kole a kamerových skúškach sa dlho nikto neozýval, tak som sa domnieval, že vybrali niekoho iného. Potom nám zavolali s tým, že postupujem ďalej. Bol som veľmi nervózny, ale potom som zistil, že natáčanie asi nebude zas také zlé," povedal mladý nádejný herec.

Snimka obrazovky, štandard Čítajte aj Denník Štandard má problém: Šíri bludy, propagandu, dezinformácie, hovoria konšpirátori.sk

Do nakrúcania záverečnej série Ivety vstúpil Karel Šimek scénami so svojou seriálovou mamičkou Annou Fialovou a Davidom Prachařom stvárňujúcim Josefa Rychtáře. Natáčalo sa v pražskej Uhříněvsi. „Môj prvý deň bol super. Zo začiatku som mal opäť strašnú trému, ale potom to bolo veľmi dobré, pretože ľudia na natáčaní sú neskutočne priateľskí,“ hovorí o svojej úplne prvej skúsenosti.

Rozlúčková tretia séria by mala na Voyo doraziť v priebehu roka 2024.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Iveta Bartošová #TV Markíza #Iveta #Voyo