Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smutný pohľad na smrť superhrdinu: Marvel valcuje s novými zábermi na ďalší film

Marvel ponúkne netradične ladený film. Takto vyzerá druhé pokračovanie Čierneho pantera, ktorý stratil hlavného predstaviteľa.

07.10.2022 06:00
black panther, čierny panter, Foto:
Druhé pokračovanie Čierneho pantera dorazí do kín v novembri.
debata
walking dead, Čítajte aj Október na Disney+: Nové časti seriálových hitov, ale aj príprava na strašidelný Halloween

Okolo druhého pokračovania dlho visel otáznik. Po náhlej a nečakanej smrti herca Chadwicka Bosemana, ktorý sa fantasticky zhostil role Black Panthera, musel Marvel riešiť, ako pokračovať v dobre rozbehnutom príbehu. Padlo rozhodnutie, že postava nebude preobsadená a smutná udalosť sa stane aj vo filmovom svete. Ako vyzerá výsledok? To sa diváci dozvedia už začiatkom novembra.

Film Black Panther: Wakanda Forever bude patriť k najdlhším samostatnými snímkam, odhliadnuc od Avengerov. Hľadanie nástupcu bude trvať 2 hodiny a 41 minút.

Wakanda, tajomná krajina, je zronená a zrazená na kolenách. Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ! Zároveň zmizol ochranca slabších a nepriatelia zacítia príležitosť. Hlavným záporákom bude Namor, ktorý sa proti Wakande postaví, keďže bude chcieť využiť šancu prázdneho trónu a navyše bude musieť zastaviť deštrukciu svojho podmorského kráľovstva. Práve suchozemcov obviňuje, že ničia jeho morské kráľovstvo. Zaujímavosťou je, že Namor je ďalším potvrdeným mutantom v MCU (Marvel Cinematic Universe). Práve reštart príbehov o mutantoch dlhé roky riešia fanúšikovia, ale aj samotný Marvel, ktorý k svojim ikonickým postávam znova získal práva.

this is us, Čítajte aj Uslzená, ale o to lepšia bodka za seriálovým fenoménom: Takéto niečo sa znova neobjaví roky

Kto preberie štafetu a stane sa Čiernym panterom? Nový trailer prináša zásadné odhalenia!

Pozrite si mrazivý trailer k filme Black Panther: Wakanda Forever.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #Black Panther: Wakanda Forever