Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude ďalší Top Gun? Všetko to závisí od Toma Cruisa, hovorí jeden z hercov

Mike Teller naznačil odpoveď na otázku, či bude pokračovanie megaúspešného filmu, ktorý prekonal aj Titanic.

19.07.2022 06:00
Top Gun: Maverick Foto:
Miles Teller ako Rooster vo filme Top Gun: Maverick.
debata

Top Gun: Maverick režiséra Josepha Kosinského má taký úspech, že predčí všetky očakávania. Podľa najnovších informácií prekonal film v Severnej Amerike tržby legendárneho filmu Titanic s Leonardom diCapriom a Kate Winsletovou v hlavných úlohách.

kolaz netflix Čítajte aj Toto je desať najdrahších filmov Netflixu. Ich rozpočty sa vyšplhali do závratných výšok

Snímka, ktorá je pokračovaním obľúbeného Top Gunu z roku 1986, priniesla do hry dve známe postavy z pôvodného filmu. Hlavnú úlohu stvárnil Tom Cruise, na ktorom celý projekt stojí a padá a ktorý mu dodal energiu. V snímke si zahral aj Val Kilmer, hoci s podlomeným zdravím a bez hlasu, ako Ice Man. Nový film priniesol niekoľko nových postáv, predstavil kompletne novú partiu mladých špičkových letcov. Medzi nimi bola aj postava Roostera, ktorý je jedným z pojítok medzi pôvodným filmom a sequelom. Ide o syna Maverickovho najlepšieho kamaráta z pôvodného filmu, ktorý mal prezývku Goose. Roostera si zahral Miles Teller.

Tom Cruise vo filme Top Gun: Maverick Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Tom Cruise na zábere z filmu Top Gun: Maverick...

Ako v prípade všetkých megaúspešných filmov aj v tomto prípade producenti uvažujú o tom, či nenakrútiť pokračovanie a nenechať to pri jednom pokračovaní, ale urobiť sériu sequelov.

Veľa stastia pan Velky, Emma Thompson Čítajte aj Toto bolo odvážny krok. Emma Thompsonová išla s kožou na trh v eroticky ladenom filme

Miles Teller povedal v rozhovore pre Entertainment Tonight: „Mal som s ním (s Tomom Cruisom) niekoľko rozhovorov. Uvidíme." Pri filmových sériách je problém v tom, že sa rozhoduje o pokračovaní z nesprávneho dôvodu. Pretože prvý film má úspech a nie preto, že film potrebuje pokračovanie.

Ako uviedol Teller, odpoveď na otázku, či bude Top Gun 3, je čisto na Tomovi Cruisovi. „To by bolo skvelé, ale to je všetko na TC,“ povedal. „Všetko je na Tomovi.“

Video
Pozrite si trailer k filmu Top Gun: Maverick.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Top Gun #Top Gun: Maverick #Mike Teller