Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Táto správa fanúšikov Jamesa Bonda nepoteší. Na ďalší príbeh agenta Jej veličenstva si bude treba počkať

Viete, kedy sa v kinách objaví ďalší príbeh ikonického agenta?

03.07.2022 06:00
Bond Foto:
Daniel Craig vo svojej poslednej bondovke Nie je čas zomrieť.
debata

Daniel Craig svo filme Nie je čas zomrieť na jeseň uplynulého roka ukončil svoje pôsobenie v sérii filmov o ikonickom agentovi Jej veličenstva. Po piatich filmoch sa rozhodol ukončiť spoluprácu, ktorá bola podľa neho úžasným zážitkom, ale aj veľmi namáhavou a fyzicky náročnou prácou. Svoje skúsenosti opísal v dokumente Byť Jamesom Bondom (Being James Bond), ktorý uvádzalo HBO a Apple TV.

Po pätnástich rokoch tak producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson budú musieť nájsť náhradu za sympaťáka s modrými očami, ktorého si obľúbil celý svet. Hoci spočiatku ho ako agenta tajnej služby MI6 mnohí fanúšikovia aj médiá odmietali.

Herečka Lena Headey na zábere zo seriálu Hra o tróny. Čítajte aj Ďalší súdny spor na obzore: Tentoraz je terčom hviezda z Hry o tróny

Nedávno ale slávna producentka Jamesa Bonda Barbara Broccoli v rozhovore pre Deadline uviedla, že teraz potrebujú znovuobjaviť Jamesa Bonda. Otázka dňa teda nie je to, kto ho bude hrať, ale ako túto postavu uchopiť a čo s ňou ďalej robiť. Uviedla tiež, že nakrúcanie sa začne najskôr o dva roky. To znamená, že ďalší James Bond sa v kinách objaví zrejme až v roku 2025 a možno aj neskôr.

zväčšiť Daniel Craig v poslednej bondovke Nie je čas... Foto: SITA/AP, Nicola Dove
Daniel Craig, James Bond, bondovka, Nie je čas zomrieť Daniel Craig v poslednej bondovke Nie je čas zomrieť.

Fanúšikovia špekulujú, kto bude ďalším Bondom. Medzi potenciálnymi kandidátmi sa objavili Idris Elba, Henry Cavill či Regé-Jean Page, ktorý je známy zo seriálového hitu Bridgerton.

machaj, ľuboš machaj, Čítajte aj Nový šéf RTVS: Najväčší problém je spravodajstvo, budem ho prioritne riešiť

Barbara Broccoli ale tvrdí, že zatiaľ nie je nikto v hre. „Riešime, kam s ním ísť, rozprávame sa o tom. Neexistuje scenár a nemôžeme ho vymyslieť, kým sa nerozhodneme, ako pristúpime k ďalšiemu filmu, pretože v skutočnosti ide o znovuobjavenie Bonda. Znovu objavujeme, kým je, a to si vyžaduje čas. Povedala by som, že do natáčania sú minimálne dva roky,“ uviedla producentka.

Daniel Craig prevzal úlohu Bonda od Piercea Brosnana v roku 2006 filmom Casino Royale a pokračoval vo snímkach Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spectre (2015) a svoje účinkovanie zavŕšil v roku 2021 filmom Nie je čas zomrieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #James Bond #Barbara Broccoli