Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šialený Max pokračuje! Vieme, aký bude dej a kto doplní hlavnú hrdinku

Thor odloží svoje kladivo, aby sa pridal k bojovníčke Furiose.

27.06.2022 11:20
Kolaz, Furiosa Foto:
Mladú Furiosu si zahrá Anya Taylor-Joy a vystrieda tak Charlize Theron, ktorá túto hrdinku stvárnila vo filme Šialený Max: Zbesilá cesta (2015).
debata

Sú tu nové informácie o ďalšom filme z mimoriadne obľúbenej akčnej filmovej série Šialený Max! Režisér George Miller pozve divákov opäť do dystopického sveta, ktorý vytvoril pred viac ako 30 rokmi.

Nakrúcanie ďalšieho dystopického akčného filmu sa začalo nedávno v austrálskom Novom Južnom Walese a na verejnosť prenikli prvé oficiálne správy.

V centre pozornosti snímky bude mladá hrdinka Furiosa, ktorá sa pripojila k Maxovi vo filme Šialený Max: Zbesilá cesta v roku 2015. Vtedy ju stvárnila Charlize Theronová a určite stojí za zmienku, že o rok neskôr utŕžil film Georgea Millera šesť Oscarov. Tvorca úspešnej série Šialený Max (Mad Max) tejto hrdinke venuje vlastný film, tentoraz sa však film dejovo posunie do minulosti.

elvis, austin butler Čítajte aj Dostal ho na vrchol a potom ho zničil. Príbeh Elvisa, ako ste ho ešte nikdy nevideli

Pokračovanie s názvom Furiosa má prísť na veľké plátna v máji 2024 a ako mladá Furiosa sa predstaví Anya Taylor-Joy, známa zo seriálu Dámsky gambit alebo z filmu Severan. Pôjde o príbeh odpadlíckej bojovníčky Furiosa predtým, ako sa spojila s Maxom vo filme Zbesilá cesta. Thorovo kladivo odloží Chris Hemsworth, aby si vo filme zahral spolu s ňou.

Ako už dávnejšie potvrdil režisér Miller, pôjde o ságu odohrávajúcu sa počas viacerých rokov. Štúdio Warner Bros. zverejnilo synopsu k novému filmu.

špunti na ceste, Čítajte aj Bude dôvod pustiť si televízor? Takto bude vyzerať leto na Markíze

Po páde sveta bola mladá Furiosa vytrhnutá zo Zeleného miesta mnohých matiek a padla do rúk motorkárskej hordy vedenej bojovníkom Dementusom. Zatiaľ čo neľútostný gang brázdi Pustinu, narazí na Citadelu, ktorej vládne rovnako nebezpečný Immortan Joe. Počas toho, ako dvaja tyrani bojujú o dominanciu, Furiosa musí prežiť mnoho prekážok a nájsť prostriedky na to, aby sa vrátila domov.

Vo filme si zahrajú aj Nathan Jones, Angus Sampson a Tom Burke. Scenár k Furiose napísal George Miller, ktorý je inak považovaný za zakladateľa postapokalyptického žánru, spolu s Nickom Lathourisom. Ten sa podieľal aj na scenári k filmu Šialený Max: Zbesilá cesta.

Trailer k filmu Šialený Max: Zbesilá cesta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlize Theron #George Miller #Šialený Max #Anya Taylor-Joy #Furiosa