Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dwayne Johnson konečne prichádza ako Black Adam. Pozrite si prvý oficiálny trailer k filmu!

Predstavuje nového komiksového hrdinu/zloducha v jednom.

08.06.2022 16:03
Black Adam, Dwayne Johnson Foto:
Dwayne Johnson vo filme Black Adam.
debata

Bol otrokom, až kým nezomrel. Potom sa znovu narodil ako boh. Jeho syn obetoval svoj život, aby ho zachránil… Týmito slovami začína Dwayne Johnson nový trailer na očakávaný film Black Adam.

Nový hrdina, ktorý bol vytvorený podľa DC komiksov, je zároveň aj zloduchom a Dwayne Johnson tvrdí, že táto postava sa mu dostala pod kožu.

Mission Impossible Fallout Čítajte aj Ďalšie kaskadérske kúsky Toma Cruisa! Po mnohých odkladoch sa pohol dopredu aj nový film Mission: Impossible 7

Black Adam prichádza príde na jeseň po prvý raz na veľké plátna, ide však o známu komiksovú postavu. Prvýkrát sa Black Adam objavil v roku 1945 ako staroveký, skorumpovaný zloduch so špeciálnymi schopnosťami, ktoré mu nadelil čarodejník Shazam. V priebehu rokov sa Adam vyvinul zo superzloducha na morálne nejednoznačného antihrdinu.

Dwayne „The Rock“ Johnson o tejto postave hovoril už pred desiatimi rokmi a trvalo dlho, kým sa mu jeho sen splnil a priniesol Black Adama na filmové plátna. Režisér snímky Jaume Collet-Serra sa s Johnsonom stretol už pri nakrúcaní disneyovky Expedícia: Džungľa (Jungle Cruise) a tvrdí, že herec bol zrodený pre túto úlohu.

Práve pri nakrúcaní filmu Expedícia: Džungľa sa s ním Johnson o tejto postave rozprával a bol ňou nadšený.

Karel Roden, Premlcane Čítajte aj Stihnú to? V tomto trileri sa začína lov na vraha, ktorého vražda bude o pár hodín premlčaná

„Keď som začal čítať o Black Adamovi, začalo ma skutočne zaujímať, aká nekonvenčná je táto postava,“ spomína Collet-Serra. „Je to hrdina? Je to zloduch? Je to antihrdina? Má taký jedinečný príbeh a dobre sa hodí k môjmu štýlu a pohľadu na svet celkovo. Vo svete, kde nie je všetko čierne alebo biele, potrebujete superhrdinu ako on s vlastným morálnym kódexom, aby pôsobil práve v šedej zóne,“ uviedol režisér pre EW.com.

Ako režisér Jaume Collet-Serra vraví, najviac bol nadšený, keď videl Johnsona, ako sa pasuje so zložitou, zadumanou postavou, ktorá mala na hony ďaleko od prešpekulovaného podvodníka vo filme Expedícia: Džungľa. „Vždy je klišé povedať, že sa niekto narodil, aby hral istú rolu, ale v tomto prípade je to pravda,“ hovorí režisér. „Film vznikol kvôli nemu. On je tou energiou a impulzom, vďaka ktorému sa tento film zrodil. Aj keď mu trvalo dlho, kým si splnil tento svoj sen, myslím si, že sa oplatilo čakať.“

Black Adam má v slovenských kinách premiéru 20. októbra, pozrite si nový trailer:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dwayne Johnson #Black Adam