Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšie kaskadérske kúsky Toma Cruisa! Po mnohých odkladoch sa pohol dopredu aj nový film Mission: Impossible 7

Najnovšie pokračovanie akčnej série s Tomom Cruisom bude mať ten najvyšší rozpočet z celej franšízy. Pozrite si trailer!

01.06.2022 07:00
Mission Impossible Fallout Foto:
Zľava Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Tom Cruise a Ving Rhames vo filme Mission Impossible: Fallout.
debata

Filmová séria Mission: Impossible presne vie, čo divák chce. Toma Cruisa a jeho šialené akrobatické kúsky, ktoré robí zásadne bez kaskadérov, jeho divoké jazdy na motorke aj majstrovské úniky pred explóziami.

Najnovší prírastok, ktorý bol veľakrát odkladaný, príde do kín v júli 2023. Bude mať pomerne komplikovaný názov Mission: Impossible – Odplata – Prvá časť (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One). Snímka príde do kín 27 rokov od premiéry úplne prvého filmu z úspešnej akčnej série. Ďalšie pokračovanie, Mission: Impossible – Odplata – Druhá časť, má prísť na veľké plátna len o rok neskôr, v júni 2024.

novinky netflix, kolaz Čítajte aj Júnové filmové novinky na Netflixe: Pripravte sa na bojovú akciu aj sci-fi od režiséra Top Gunu

Spolu s najnovšími dvoma prírastkami do série sa vrátil aj režisér Christopher McQuarrie, ktorý je ako scenárista a režisér podpísaný aj pod piatou a šiestou snímkou z rovnomennej rady. Oba pripravované filmy budú uvedené exkluzívne v kinách (žiadne hybridné uvedenie aj na streamovacích platformách), predovšetkým kvôli naliehaniu Toma Cruisa.

Cruise stvárňuje v obľúbenej akčnej sérii už takmer tri dekády hlavnú úlohu, tajného agenta CIA Ethana Hunta. Spolu s ním účinkuje ako jediný vo všetkých siedmich častiach Ving Rhames, ktorý hrá počítačového experta Luthera Stickella v službách Impossible Missions Force (IMF), divízii CIA.

Od tretieho filmu (z roku 2006) sa pravidelne v sérii objavuje v každom Mission: Impossible filme aj britský herec Simon Pegg, ktorý vystupuje ako agent Benji Dunn. V najnovších dvoch častiach, ktoré majú prísť na plátna v rokoch 2023 a 2024, má dostať jeho postava väčší priestor.

Okrem nich vo filme hrajú Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Henry Czerny, Esai Morales a ďalší.

Pozrite si trailer na ďalšej strane:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Mission Impossible